ypl

Pionier e-mobilności
Byłem dzisiaj w Ząbkach w salonie, dopytać czy jest szansa, że jeszcze do końca kwartału jakieś TMYLR zjadą i dostałem info, że tak, wkrótce mają być VINy przydzielane. Ponoć mają jeszcze przed końcem marca ileś TMYLR wydać, natomiast wersje performance były już wydawane i z rozmowy wynikało, że w tym kwartale już więcej nie będzie. Parking znowu zawalony, nie mają już gdzie stawiać. Pytałem o te różnice w masie co pisaliście, ponoć to normalne, różne wersje TMY mają różną, a w ramach tej samej wersji, różnice mogą wynikać z tego, że na innej feldze jest auto. Zrobiłem trochę fotek, wieczorem wrzucę. Ja osobiście pomimo zapewnień, że te VINy za chwilę będą to już nie liczę na odbiór w marcu, moim zdaniem będzie w Q2.

ducarider

Posiadacz elektryka
Byłem dzisiaj w Ząbkach w salonie, dopytać czy jest szansa, że jeszcze do końca kwartału jakieś TMYLR zjadą i dostałem info, że tak, wkrótce mają być VINy przydzielane. Ponoć mają jeszcze przed końcem marca ileś TMYLR wydać, natomiast wersje performance były już wydawane i z rozmowy wynikało, że w tym kwartale już więcej nie będzie. Parking znowu zawalony, nie mają już gdzie stawiać. Pytałem o te różnice w masie co pisaliście, ponoć to normalne, różne wersje TMY mają różną, a w ramach tej samej wersji, różnice mogą wynikać z tego, że na innej feldze jest auto. Zrobiłem trochę fotek, wieczorem wrzucę. Ja osobiście pomimo zapewnień, że te VINy za chwilę będą to już nie liczę na odbiór w marcu, moim zdaniem będzie w Q2.
Jakby poszły VINY jutro to zdążą 😀 dobra informacja

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Dzięki za informacje.

DużyŁoś

Fachowiec
Ci co odbierali Y w sobotę 18.03
Napiszcie jak odbiór… dzięki z góry.
Hejo,
jak to w tesli - miło i sympatycznie :). Dzień dobry, ja po dyliżans - zdjęcie dowodu rejestracyjnego, DO, krzyżyk na tablecie i obejrzeć miejsce nr "naście". Parę chwil później - "biorę" - to proszę bardzo :) 99% baterii i jazda. aaa Jeszcze tablice wcisnąłem.

Piti

Zadomawiam się
Hejo,
jak to w tesli - miło i sympatycznie :). Dzień dobry, ja po dyliżans - zdjęcie dowodu rejestracyjnego, DO, krzyżyk na tablecie i obejrzeć miejsce nr "naście". Parę chwil później - "biorę" - to proszę bardzo :) 99% baterii i jazda. aaa Jeszcze tablice wcisnąłem.
Autem dojechales do domu czy na lawecie ? 😀

Alef

Zadomawiam się
Jakby poszły VINY jutro to zdążą 😀 dobra informacja
Ja dziś dzwoniłem do Berlina żeby uprzejmy Pan z Berlina przekazał kolegam z Ząbek żeby mi fakturę finalną wgrali. Poźniej otrzymałem fakturę a czas dostawy wciąż TBD. Pan powiedział rownież ze mój samochód „jest w drodze” i go odbiorę w marcu bo walczą o wynik w Q1. Zobaczmy, oby nie w Q2. Bo jeżeli zapłacę - będzie +1 finansowo. Ale czy mają KPI dot. faktycznej ilości wydanych samochodów.

Michal

Moderator
Ale czy mają KPI dot. faktycznej ilości wydanych samochodów.
Tak. W wynikach giełdowych raportują jedynie wydane auta.

Paweł@

Zadomawiam się
A widziałeś może na placu TMY w kolorze quicksilver?