mm-tesla

Posiadacz elektryka
Gratuluje. Z inventory zamawiałeś ? Czy z konfigu?
14 lutego, z konfigu. VINu na stronie ukrytego nie ma. Przygotowanie do dostawy bez określonej daty. Z racji tego, że opłaciłem dużo wcześniej to zaksięgowano wpłatę od razu.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Czyli tak sobie przelałeś bez niczego?
Ja zamawiałem 18 stycznia taką samą.
Napisałem maila o proforme i takową dostałem i opłaciłem już 25.02. Możliwe, że koniec kwartału się zbliża i jakoś chcą rozliczyć ta wpłatę, a samochodu i tak jeszxze nie ma :)

ducarider

Posiadacz elektryka
Napisałem maila o proforme i takową dostałem i opłaciłem już 25.02. Możliwe, że koniec kwartału się zbliża i jakoś chcą rozliczyć ta wpłatę, a samochodu i tak jeszxze nie ma :)
Tak z czystej ciekawości. Powinni wystawić fakturę VAT zaliczkę (ustawa o VAT), dla Ciebie bez różnicy ale wystawili?
Kolega @mm-tesla nie ma VIN z tego co mówi.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Ewidentnie coś się dzieje, ale VIN przydzieliło Ci wczoraj?
Wczoraj sprawdzałem o 1 w nocy - nie było, na koncie pojawiła mi się płatność, ale VIN nie ma, nawet ukrytego w źródle.

ypl

Pionier e-mobilności
No mi wczoraj przed północą zniknął termin dostawy, myślę że to nie przypadek skoro Tobie płatność się pojawiła, czyli nie ściemniali w Ząbkach jak mi w poniedziałek powiedzieli, że do końca marca jeszcze spory rzut TMYLR będzie.

ducarider

Posiadacz elektryka
Wydaje mi się, że o marcu możemy zapomnieć :(. To będzie pewnie czerwiec. Duże ssanie w EU a my jesteśmy na szarym końcu dostaw. W Niemczech już skracają czasy dostaw z kwiecień-czerwiec na konkretne daty w kwietniu.
Przy okazji, ludzie tam czekają po 4 miesiące na serwis. Jak się u nas nic nie zmieni to będziemy czekali po 8. Oby się nic nie psuło. Tfu tfu tfu na psa urok.

ypl

Pionier e-mobilności
Wczoraj sprawdzałem o 1 w nocy - nie było, na koncie pojawiła mi się płatność, ale VIN nie ma, nawet ukrytego w źródle.
A co widzisz w apce tesli teraz?

mm-tesla

Posiadacz elektryka