ypl

Pionier e-mobilności
Ja zaraz wychodzę i mam nadzieję, że nie będzie dużej kolejki w urzędzie. A jaką moc wpisują dla LR?

Michal

Moderator
Czy GAP jest obowiązkowy? Kiedy się opłaca a kiedy nie? Może ktoś powiedzieć...
GAP to utrzymanie wartości pojazdu mimo spadku jego wartości w ubezpieczeniu AC. Nie jest obowiązkowy, tak jak z resztą całe AC, chyba że chcesz wziąć dofinansowanie mój elektryk. Wtedy AC musisz mieć ale GAP nie.

dogtran

Zadomawiam się
Mam Vin , dzwoniła Pani Rudnik, nie mam ogarniętego leasingu i ubezpieczenia, nic nie mam :D Ale powiedziałem miłej Pani że na jutro nie odbiorę, ale zrobię wszystko żeby odebrać w czwartek :))) Pan Szulc powiedział mi że ogarniemy to w jeden dzień (środa), ubezpieczenie ogarniam z Beniamin Branc (też podobno ogarnie to w środę), zobaczymy co wymyśli. Ogólnie to niezłe jaja, jak to wszystko się uda na ten czwartek. Jeszcze tylko muszę ogarnąć pociąg, kanapki na drogę i może będę w Wawie po autko. Możecie podrzucić tą check listę to sobie sprawdzę auto tak jak powinienem. Btw. będzie to Tesla Y LR, z dodatków tylko większe felgi. Reszta standard. pozdrowionka !
Do kanapek koniecznie 🍅😁

ypl

Pionier e-mobilności
Dokładnie, OWU mówi w jakich przypadkach będzie dopłata z gap, ja jednak uważam, że najlepiej brać dobrą polisę ac ze stałą niezmienna sumą ubezpieczenia przez cały rok.

itguy

Posiadacz elektryka
Ej powiedzcie mi jak to działa w Tesli i w waszych leasingach, dokumenty tj homologacja itp jest wydawana po wpłacie czy przed? Bo mój leasing (mbank czyli mleasing) twierdzi że nie zrobi przelewu jeśli nie dostanie dokumentów...