nnneooo

Nowy na Forum
Dyskutowałbym, każdy GAP jest inny i polecam przeczytać ze zrozumieniem całe OWU przynajmniej dwa razy.
Ok są dwie sytuacje , szkoda całkowita i kradzież . Czy należy to wykupić , każdy sam musi podjąć decyzje . Nie wiadomo co się stanie , ac nie pokryje całej wartości auta w kolejnych latach tylko tak wartość na jaką jest ubezpieczony samochód (minus ewentualna wartość wraku) . Mailem szkodę całkowita dwa miesiące przed końcem leasing i dzięki GAP dostałem wyrównanie jak z dnia zakupu .GAP

ypl

Pionier e-mobilności
Kto jeszcze dzisiaj TMYLR będzie rejestrował?

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Ku@#$, czy w takim razie jest ktokolwiek kto ogarnął leasing w tesli przez mbank? I może potwierdzić że to działa tak jak tesla chce? Może tylko mó doradca nie ogarnia?
Santander
Santander consumer
PKO
ING
Te tylko wiem ze mogą bo rozmawiałem z nimi

Michal

Moderator
Ja trochę nie czaję jak Wy gadaliście z tymi leasingami, że nie widzieliście, że mają problem z Teslą... Co im powiedziliście, że "auto marki X za 250 tys" chcecie wziąć?

bart_zaw

Posiadacz elektryka
****a ale jaja, nie chcą zarejestrować, jadę do ząbek...
Jak Wydzial nie zrobi to w Ząbkach nic nie uzyskasz więcej. Musza ci przyjąć na tym z niższą masą. Jak nie to tylko w innym Urzędzie możesz próbować

ypl

Pionier e-mobilności
Nie chodzi o masę jest większy problem, zaraz napiszę więcej.

ypl

Pionier e-mobilności
Dokładnie, są zmiany, np. nowy silnik i homologacja jest nowa i nie ma w its, u mnie pani urzędnik myślała, że jest literówka.

kristof46

Fachowiec
Niech się w łeb pukną w tym mBanku... Czego oni się boją? Podobno tylko w Polsce są takie jaja z tymi przelewami. Na zachodzie Tesla wystawia FV i dostaje kasę bez niczego.
No ale co się dziwić - u nas każdy każdego traktuje jak złodzieja, a w szczególności państwo obywateli i firmy klientów :p
Niby tak ale to działa też w drugą stronę. Czego się boi Tesla? Uważa nas Polaków za złodziei?