ypl

Pionier e-mobilności
Nie wiem ile powinna wyjść, ale mi wyszła w PZU 1,25% wartości auta (bez zbędnych dodatków) - po wielu negocjacjach!
Pierwsza opcja była ponad 1k wyższa😀
Kosmicznie niska stawka, bierz i się nie zastanawiaj

ypl

Pionier e-mobilności
moja cena na moją Teslę to równe 2% z opcją pod leasing czyli auto wartość 100% i brak konsumpcji oraz zażyczyli sobie użytek zarobkowy co uważam za absurdalne ale ok.
Według mojej wiedzy 2 procent wartości to bardzo dobra oferta, w takie coś będę celował, jutro będę miał składki od agenta mojego bo chce mieć numer rejestracyjny żeby finalnie wiążącą ofertę dać, dzisiaj mi podał około 4900 PLN, czyli ciut poniżej 2 procent wartości, ale ja od lat u niego kupuje więc może jakiegoś jokera użył żeby mi zrobić tę ofertę.

Alef

Zadomawiam się
a tam pooglądajcie sobie laski w Internecie nie biednej dziewczyny się czepiliście :D
Jak by nie ona to byśmy pewnie nie odbierali w tym tygodniu nowej strzały, bo widać że szybko odpowiada i jak jeszcze była w salonie o 19:30 to zapierdul tam ma niemały. Czekoladki lepiej jej zanieście przy odbiorze to może się ładnie uśmiechnie, chyba że akurat jest na diecie, to wtedy nie :D
Ja się z tym zgadza. Pani z tatuażem (Nicole?) naprawdę była pomocna!

Alef

Zadomawiam się
Nigdy nie ubezpieczam na szybko!!!
I tak wam wszystkim radzę robić…
W ogole nie planowałem AC. Po prostu AC jest niezbędna dla „moj elektryk”. To moja pierwsza AC W PL. Historia ubezpieczeń w PL to 2 lata (OC) tylko. Przed tym 6 lat samochód firmowy w leasing (0 historii). Zobaczymy jak to pójdzie w następnym roku.

ypl

Pionier e-mobilności
Chociaż pierwsze dwa albo nawet 3 lata warto brać pakiet OC plus AC, szkoda fury za ćwierć bańki jak by Ci dmuchneli z podjazdu.

ypl

Pionier e-mobilności
mało się słyszy żeby tesle kradli….
Ja nie słyszałem…..
To też prawda ale pewnie z czasem sytuacja będzie się zmieniać.