itguy

Posiadacz elektryka
Ojej, widzę fachurę od ultra gustownych 30tek😀
Przyjrzę się jutro….
haha :D
Może się gdzieś miniemy - jak leasing mnie nie wyroluje i zrobi ekspresowy przelew po podpisaniu umowy to będę po dokumenty.

itguy

Posiadacz elektryka
To mi kutafon agent OC zrobił o 200 droższe !!!
Hmm to nie zależy tylko od dobrej woli agenta, bo różni agęci mają też różne rabaty w towarzystwach, ale też od Ciebie samego, ja mam pojazdy w tym "wspaniałym" PZU od nastu lat, chyba z dziesięć sztuk u nich ubezpieczałem i mam tam wszystkie możliwe zniżki jakie tylko są, bo nigdy nie miałem żadnego zdarzenia

Piti

Zadomawiam się
Hmm to nie zależy tylko od dobrej woli agenta, bo różni agęci mają też różne rabaty w towarzystwach, ale też od Ciebie samego, ja mam pojazdy w tym "wspaniałym" PZU od nastu lat, chyba z dziesięć sztuk u nich ubezpieczałem i mam tam wszystkie możliwe zniżki jakie tylko są, bo nigdy nie miałem żadnego zdarzenia
No też mam max zniżki, a OC mam aż 427 zł (vs twoje 258). No to spora różnica !!!
Może dlatego ze nie mam zbyt dużo „dodatków” (szyby, opony, nnw, itp)
Ja to kazałem wy**ać

itguy

Posiadacz elektryka
U mne, u Benjamina wyszlo tak:
View attachment 9785
Ale to jest 1sza moja AC :(
to tak średniawo powiedziałbym, bo nawet masz niższe kwoty nnw, ale i też bez tragedii, mi w uniqa z mleasingu powiedzieli 11koła. Powiedziałem im na dzień dobry że chyba ocipieli :D Jeszcze żebym miał tendencje do rozbijania auta raz do roku, to tyle lat jeźdżę a ja nawet zderzaka porządnie nie przerysowałem, więc nie będę bulił :)
ale robimy trochę off-topic :)