niestety takZdjęli Ci VIN?
Trzeba było mówić, że ogarniesz, jakbyś dostał fakturę i puścił do leasingu to jakby płatność poszła to już by Ci nie zdjęli. No oni target na ten kwartał chcą wyrobić, więc może wrzucili komuś kto za gotówkę kupuje.niestety takno ale kurde, dawać ludziom czas do jutra na płatność, rejestrację i odbiór... daj Pan spokój.
no własnie teraz po zastanowieniu żałuję, bo w sumie odebrać bym odebrał po weekendzie zaraz.... :/ chciałem być uczciwy....Trzeba było mówić, że ogarniesz, jakbyś dostał fakturę i puścił do leasingu to jakby płatność poszła to już by Ci nie zdjęli. No oni target na ten kwartał chcą wyrobić, więc może wrzucili komuś kto za gotówkę kupuje.
a jaki kolor miałeś w zamówieniu? biały czy QS?no własnie teraz po zastanowieniu żałuję, bo w sumie odebrać bym odebrał po weekendzie zaraz.... :/ chciałem być uczciwy....
biały z czarnym środkiem MYPa jaki kolor miałeś w zamówieniu? biały czy QS?
ok, tak myślałem że to biały, QS pewnie będą robić w II kwartale niestety...biały z czarnym środkiem MYP
Mógłby ktokolwiek załączyć screena jak dowiadujecie się że macie vin?Plz
Zamów jeszcze jedenPowiem Wam, że bardzo fajna społeczność tutaj jest, będzie mi brakować tych dyskusji i wspólnego wyczekiwania na VIN. Teraz już po odbiorze to nie będzie to samo, już mniejsze emocje 😁