ypl

Pionier e-mobilności
U mnie produkcja 26 marca odbiór 29 marca :LOL:
Silnik 4D1 czyli ten nowy, kompaktowy, ze stojanem z uzwojeniem w kształcie spinek.

ypl

Pionier e-mobilności
niestety tak :( no ale kurde, dawać ludziom czas do jutra na płatność, rejestrację i odbiór... daj Pan spokój.
Trzeba było mówić, że ogarniesz, jakbyś dostał fakturę i puścił do leasingu to jakby płatność poszła to już by Ci nie zdjęli. No oni target na ten kwartał chcą wyrobić, więc może wrzucili komuś kto za gotówkę kupuje.

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka
Trzeba było mówić, że ogarniesz, jakbyś dostał fakturę i puścił do leasingu to jakby płatność poszła to już by Ci nie zdjęli. No oni target na ten kwartał chcą wyrobić, więc może wrzucili komuś kto za gotówkę kupuje.
no własnie teraz po zastanowieniu żałuję, bo w sumie odebrać bym odebrał po weekendzie zaraz.... :/ chciałem być uczciwy....

ypl

Pionier e-mobilności
Powiem Wam, że bardzo fajna społeczność tutaj jest, będzie mi brakować tych dyskusji i wspólnego wyczekiwania na VIN. Teraz już po odbiorze to nie będzie to samo, już mniejsze emocje 😁

itguy

Posiadacz elektryka

Attachments

• Screenshot_20230328-171124_Tesla.png
    Screenshot_20230328-171124_Tesla.png
    657,9 KB · Liczba wyświetleń: 39

itguy

Posiadacz elektryka
Powiem Wam, że bardzo fajna społeczność tutaj jest, będzie mi brakować tych dyskusji i wspólnego wyczekiwania na VIN. Teraz już po odbiorze to nie będzie to samo, już mniejsze emocje 😁
Zamów jeszcze jeden :D