bart_zaw

Posiadacz elektryka
Mam pytanie jak zgłosić ewentualne pretensje po odbiorze samochodu np zle spasowana klapa bagażnika a przedewszystkim w jaki sposob odzyska 1200zł oplaty rezerwacyjnej - przy odbiorze samochodu Pan zapewnial ze to wszystko sie robi w aplikacji ale tego nigdzie nie ma ani jednego tematu ani drugiego - u mnie skrzynka odbiorcza sluzy tylko do odczytania wiadomosci ktore wysyla Tesla, nowej nie da sie napisac..
Leasing u mnie płacił 100% za auto a 1200zł wróciło na kartę 10dni po odbiorze auta. Nic nie klikałem/ zaznaczałem - po prostu wróciło samoczynnie.

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka
u mnie leasing zaksięgował 1200 na poczet prepierwszej wpłaty na samochód i tym samym obniżył wartość finansowanego produktu.

Ej ale wam powiem... ten MYP jest po prostu zajebisty. Dokładnie to czego poszukiwałem i potrzebowałem. Taki zbój na kołach. Niewiele się wyróżnia, a jak pier$%^lnie przyspieszeniem to wiele osób nie dowierza.

mm-tesla

Posiadacz elektryka

motekoals

Nowy na Forum
Hej

Jestem tu nowy. Zamowilem dwa dni temu model Y ze stocku. Daty dostawy nie ma, mowia zeby przelew robic.. ale proformy nie ma. Pisalem na warsaw_sales@ dwa razy i nic. Czy mozna sie jakos skutecznie przebic do nich? Czy jak pojade do Zabkow to cos pomoze?

P.S. Wczoraj dostalem sms "tesla udate" ktory prosi zebym dokonczyl uzupelniac informacje na stronie (ale tam jest tylko wykonanie przelewu do uzupelniania), odpisalem TAK (ze potrzebuje pomocy), wciaz nic

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Hej

Jestem tu nowy. Zamowilem dwa dni temu model Y ze stocku. Daty dostawy nie ma, mowia zeby przelew robic.. ale proformy nie ma. Pisalem na warsaw_sales@ dwa razy i nic. Czy mozna sie jakos skutecznie przebic do nich? Czy jak pojade do Zabkow to cos pomoze?
jak masz blisko to jedź. Na maile często odpisują po 21 godzinie.

itguy

Posiadacz elektryka
Hej

jak napisałeś na sales to wystarczy, tylko wpisz numer zamówienia RN w tytule i wystawią ci w końcu fakturę, pewnie w ostatnim momencie ale wystawią

mm-tesla

Posiadacz elektryka