lookash_c
Pionier e-mobilności
To teraz kombinuj, skąd mają w bazie numer Twojej żony... ;-)No nie wiem, dzwonię teraz od żony i gówno![]()
To teraz kombinuj, skąd mają w bazie numer Twojej żony... ;-)No nie wiem, dzwonię teraz od żony i gówno![]()
Na pewno korekta… mam 4 korekty faktury opłaty wstępnej 1200 (coś tam wpisywali nowego, vin, inne dane osoby, …)Na moim koncie pojawiła się nowa kolejna faktura, która poza datą (miesiąc bez zmian) i numerem faktury nic się nie zmieniło. Nie rozumiem tego o co chodzi. Jestem ciekaw, ile będę miał takich bezsensownych faktur.
Raczej nie do końca prawdziwe…Mała wskazówka, jak chcecie się dodzwonić do Tesli to nie dzwońcie z numeru, który podaliście w zamówieniu. W moim przypadku,
zawsze telefon został odebrany po 5s. Jak dzwoniłem z tego z zamówienia, nigdy.
Nie jadą jeszcze… trasa to ok.22h (zatem na 3 razy (chyba max. 8h może jechać kierowca?). Ktoś wie ?No kurcze ... niech ktoś wyciągnie tą szklaną kulę i powie, czy auta rozładowane w Koper już jadą do Warszawy.😜
Nie ma to nic wspólnego z tym że auta jadą do wawy😂😂😂Myślę że jadą już do Ząbek, wczoraj złożone zamówienie o 23:00 na RWD w wersji 229900, 23:02 pojawił się VIN w aplikacji i na stronie w koncie.
Wróżę ze szklanej kuliNie ma to nic wspólnego z tym że auta jadą do wawy😂😂😂
👍👏Wróżę ze szklanej kuli![]()
Z informacji którą otrzymałem " muszą wydać wszystkie samochody do końca kwartału".Ma ktoś jakieś aktualizacje statusów MY LR?
U mnie dalej pokazuje lut-mar, vinu nie ma, ale no powiedzmy, że najpierw muszą się pozbyć SRZ informacji którą otrzymałem " muszą wydać wszystkie samochody do końca kwartału".
Ale wydać które samochody? Te które mają przypisany vin, czy wszystkie zamówione do jakiejś daty?Z informacji którą otrzymałem " muszą wydać wszystkie samochody do końca kwartału".