Czytałem wątki, ludzie dzwonią na infolinie i dostają informacje, że będą odbiory w marcu, mimo że w apce mają kwiecień.Cisza z VINami. W DE i AT tez. W apkach pojawiły się u nich realizacje kwiecień czerwiec 😞
Jak z dostępnością ładowarek?Byłem wczoraj, chciałem kupić ładowarkę ścienną, ale nie wiedziałem, że VIN muszą mieć żeby mi sprzedać
Wszystkie samochody wystawione na zewnątrz, w środku chyba jakiś remont się kroi. Była jedna osoba z blachami po odbiór auta początek rejestracji PKR (może ktoś z forum), był jeszcze ktoś na jazdę próbną, Xa oglądał, poczekałem kilka minut, i w pewnym momencie dwie osoby mnie "obsługiwały". Nie zauważyłem żeby mieli jakiś zapierdziel albo coś, raczej spokój i cisza.
Potwierdzam - mają sporo Wall Box-ów i są czujni aby zamówić jak będą "schodzić". Kupiłem na VIN auta którego jeszcze nie odebrałemZostałem poinformowany, że mają na stanie sporą ilość, ale sprzedać mogą tylko pod konkrety VIN auta, więc wyszedłem z pustymi rękoma. Ale i tak elektryk już umówiony na sobotę więc, zrobimy instalację w rozdzielni i położymy kabel w korytku, a potem tylko podpięcie samej ładowarki zostanie.
To nie dołączają ładowarki gratis ? Co wy kupujecie za wodotryski na vin ?Potwierdzam - mają sporo Wall Box-ów i są czujni aby zamówić jak będą "schodzić". Kupiłem na VIN auta którego jeszcze nie odebrałem. Sprzedają na VIN bo nie ma jeszcze sklepu i idzie jako serwis
, więc zakup tylko na miejscu i cena 2 350 PLN.
Gwoli ścisłości, ładowarkę masz zamontowaną w samochodzie. EVSE jednofazowe oraz kabel typ2 dostajesz razem z samochodem. Coś takiego jak Wallbox, w Tesli znany pod nazwą Wall Connector, możesz dokupić. Aby wystawili ci fakturę i tym samym sprzedali muszą znać numer VIN samochodu do którego kupujesz Wall Connector.To nie dołączają ładowarki gratis ? Co wy kupujecie za wodotryski na vin ?