No więc odbiór dość szybki akurat w sobotę był dzień otwarty w tesli ale ludzi było pełno a były do obsługi tylko 2 osoby jeśli chodzi o odbiór to po wejściu do auta od razu musiałem zrobić restart bloototh się zawiesił ale już jest ok No i protokół pisaliśmy bo były 3 niedoróbki tzn frunk jest krzywo spasowany i przy reflektorach karoseria z jeden strony za mocno przylega z drugiej strony wręcz odstaje blacha w środku w tunelu jest do poprawy schowek bo niedolega jeden element do drugiego i po zamknięciu jest szpara na 5mm No i niezdążyli mi zamontować homelinka niestety po spisaniu protokołu w poniedziałek ma być ustalony termin poprawek zobaczymy ale i tak autko mega Super przyspiesza trochę jeszcze się boję użyć trybu torowego w konfiguracji Drift ale z czasem jak lepiej poznam auto to w tedy spróbuję siedzenia z białej skóry naprawdę dają poczucie Super komfortowej fury

jestem zadowolony nawet mimo kilku nie dorubek jedynie co mnie tylko wkurzyło ale o tym wcześniej wiedziałem to brak czujników parkowania co skutkuje trudnościami w parkowaniu No i brakiem summita i smart summit oraz asystenta parkowania...