Nie. Fakturę masz na stronie.Czy w tej paczce z dokumentami którą kurier wiezie z Ząbek jest końcowa faktura?
Nie. Fakturę masz na stronie.Czy w tej paczce z dokumentami którą kurier wiezie z Ząbek jest końcowa faktura?
Dzięki. Wiem że mam, ale chciałem zaoszczędzić na papierze ;-)Nie. Fakturę masz na stronie.
Mój błąd. Już usunąłem posta.Kolega chyba wspomniał, że nowe. Jest rozróżnienie w systemie
Tylko jak jest koniec kwartalu, i sa problemy z odbiorem… np. Ktos mowi ze odbierze 2 kwietnia no w marcu sie nie wyrobi a ma juz auto zaplacone i wyslali dokumenty. Wtedy wysylali laweta… ale to sa jednostkowe przypadki. Nie mozna sobie zamowic dostawy.Mój błąd. Już usunąłem posta.
218 nowych to jednak sporo jak na 1 salon w PL.
Przy okazji zapytam
Czasami na YouTube w filmach w o nowych Teslach widać że auta są dostarczane pod domu na lawecie.
W Polsce jest taka możliwość?
Ja dostałem wydruk FV w przesyłce z dokumentami.Dzięki. Wiem że mam, ale chciałem zaoszczędzić na papierze ;-)
Czasami na YouTube w filmach w o nowych Teslach widać że auta są dostarczane pod domu na lawecie.
W Polsce jest taka możliwość?
Wtedy wysylali laweta… ale to sa jednostkowe przypadki. Nie mozna sobie zamowic dostawy.
Pamiętajmy jak wyglądają wydania w Tesli (i pamiętajmy, że w soboty też pojedyncze wydania bywają), więc to wychodzi ~5 wydań dziennie na osobę - ledwo pół dniówki.Przy tych 218 było około 11 wydań dziennie. Na dwie osoby to sporo.