Rano mijałem salon to był rozladunek ale tylko 3ki czarne i czerwona chyba jedna - nie widziałem YNo ja mam akurat tablice i wszystko ogarnięte z leasingiem, więc mi w sumie na rękę mieć szybciej auto. Nie narzekam.
Oczywiście, że jak ktoś nie ma jeszcze formalności załatwionych to poczekają - nie mają wyjścia.
Auta nie przyjeżdżają wszystkie na raz. Podejrzewam, że będą kilka dni zjeżdżać z Koper. Mi się akurat poszczęściło i moja TMY jest już na miejscu to zadzwonili.no widzicie a ja chciałbym aby zadzwonili i chętnie jutro mógłbym pojechać po auto ale ... brak telefonu ze strony Tesli :-(
Do mnie też dzwonili z Berlina, tablice już mam od wczoraj, zmieniam bilety na pociąg i odbieram jutro zamiast w środę.U mnie to samo. "Pana samochód własnie przyjechał. Kiedy może być Pan u nas? Najlepiej dzisiaj..."I tak, też oczywiście mam kilkaset km do salonu.
No ale co tu zrobić... przebukowałem sobie bilet PKP ze środy na jutro i jadę
Niczego innego się w sumie po Tesli nie spodziewałem.
Tak, pytałem przed chwilą, mają na miejscu, płatność kartą, przy odbiorze auta.A ktoś orientuje sie może, czy w sobotę da się tam kupić Wall Connectora? Wysyłać już podobno nie wysyłają i tak się zastanawiam czy źle nie zrobiłem, że się ustawiłem na jutro.
Mam przeczucie, że będą tam tylko ludzie od wydawania samochodów, którzy nie będą w stanie nic sprzedać, ale może się mylę?