bart_zaw

Posiadacz elektryka
R
No ja mam akurat tablice i wszystko ogarnięte z leasingiem, więc mi w sumie na rękę mieć szybciej auto. Nie narzekam.

Oczywiście, że jak ktoś nie ma jeszcze formalności załatwionych to poczekają - nie mają wyjścia.
Rano mijałem salon to był rozladunek ale tylko 3ki czarne i czerwona chyba jedna - nie widziałem Y

brodiro

Zadomawiam się
no widzicie a ja chciałbym aby zadzwonili i chętnie jutro mógłbym pojechać po auto ale ... brak telefonu ze strony Tesli :-(
Auta nie przyjeżdżają wszystkie na raz. Podejrzewam, że będą kilka dni zjeżdżać z Koper. Mi się akurat poszczęściło i moja TMY jest już na miejscu to zadzwonili.

Bronek

Pionier e-mobilności
100 telefonów po 5 minut to 8 godzin pracy . A 5 minut na całokształt połączenia to za mało . I to tylko telefony wychodzące. Wg mnie to z 3 - 4 osoby mnimum do tego powinny być i to spięte w jakiś system informacyjno decyzyjny . Szczególnie w okresie wydawania

pawelt

Zadomawiam się
U mnie to samo. "Pana samochód własnie przyjechał. Kiedy może być Pan u nas? Najlepiej dzisiaj..." :D I tak, też oczywiście mam kilkaset km do salonu.

No ale co tu zrobić... przebukowałem sobie bilet PKP ze środy na jutro i jadę :)

Niczego innego się w sumie po Tesli nie spodziewałem.
Do mnie też dzwonili z Berlina, tablice już mam od wczoraj, zmieniam bilety na pociąg i odbieram jutro zamiast w środę.

brodiro

Zadomawiam się
A ktoś orientuje sie może, czy w sobotę da się tam kupić Wall Connectora? Wysyłać już podobno nie wysyłają i tak się zastanawiam czy źle nie zrobiłem, że się ustawiłem na jutro.

Mam przeczucie, że będą tam tylko ludzie od wydawania samochodów, którzy nie będą w stanie nic sprzedać, ale może się mylę?

pawelt

Zadomawiam się
A ktoś orientuje sie może, czy w sobotę da się tam kupić Wall Connectora? Wysyłać już podobno nie wysyłają i tak się zastanawiam czy źle nie zrobiłem, że się ustawiłem na jutro.

Mam przeczucie, że będą tam tylko ludzie od wydawania samochodów, którzy nie będą w stanie nic sprzedać, ale może się mylę?
Tak, pytałem przed chwilą, mają na miejscu, płatność kartą, przy odbiorze auta.