ypl

Pionier e-mobilności
No zgadzam się, że powinna być jasna informacja przy zamówieniu danej konfiguracji, koloru, ile trzeba będzie mniej więcej czekać, a nie na zasadzie wszytko 3 miesiące, i jedni dostają po dwóch miesiącach, a inni po roku. Mogę czekać rok, ale niech to wprost będzie w apce podane.

Michal

Moderator
Ale przecież jest jak byk różnica w czasach oczekiwania na różne konfiguracje. Zebrałem to nawet na jedną stronę, żeby było Wam łatwiej się zorientować...
(format: data i pod spodem konfiguracja jakiej dotyczy)

ypl

Pionier e-mobilności
Ale przecież jest jak byk różnica w czasach oczekiwania na różne konfiguracje. Zebrałem to nawet na jedną stronę, żeby było Wam łatwiej się zorientować...
No faktycznie, czyli w sumie nie ma się do czego przyczepić 😅

kristof46

Fachowiec
Wciąż Y LR ma datę na kwiecień-czerwiec we wszystkich kolorach poza czerwony. Performance ma dokładnie te same daty poza niebieskim i czerwonym. Wcześniej również przewidywane daty się pokrywały. A zatem niby tylko kwestia koloru. Jak jednak pokazuje rzeczywistość niekoniecznie. Tym bardziej że jak już wspomniałem w Niemczech jest sporo Performance ale tylko białe i czarne. O czymś to świadczy a konkretnie o nadprodukcji tych kolorów. Pytanie gdzie w tym wszystkim jest wspaniały QS.

przemek

Zadomawiam się
Odebrałem i ja YP bała czarny środek: po pierwszych 400km:
Zawias -dla mnie igła nic bym nawet nie pomyślał żeby coś zmienić...
Średnie zużycie 13kWH ... nie mam pytań.
Prowadzenie, wyważenie auta -bajka,
Spasowanie i inne bzdury jakich się naczytałem na forum wcześniej to soory ale to jakiś mit.. nie mam żadnych uwag co do wykonania spasowania itd..
Wycieraczki auto -jak w każdym aucie podobnie ...nie ma żadnego dramatu.
Światła długie auto . Jak wyżej i w mercedes czasem mi się potrafią przyciąć, na razie nie widziałem żadnego powodu do lamentowania.

Ps. Pozdrawiam chłopaków z RS i dzięki za piękne oklejenie folia :)

kristof46

Fachowiec
Spasowanie i inne bzdury jakich się naczytałem na forum wcześniej to soory ale to jakiś mit.. nie mam żadnych uwag co do wykonania spasowania itd..
Światła długie auto . Jak wyżej i w mercedes czasem mi się potrafią przyciąć, na razie nie widziałem żadnego powodu do lamentowania.

Kiedy zamawiałeś?

Piti

Zadomawiam się
Wciąż Y LR ma datę na kwiecień-czerwiec we wszystkich kolorach poza czerwony. Performance ma dokładnie te same daty poza niebieskim i czerwonym. Wcześniej również przewidywane daty się pokrywały. A zatem niby tylko kwestia koloru. Jak jednak pokazuje rzeczywistość niekoniecznie. Tym bardziej że jak już wspomniałem w Niemczech jest sporo Performance ale tylko białe i czarne. O czymś to świadczy a konkretnie o nadprodukcji tych kolorów. Pytanie gdzie w tym wszystkim jest wspaniały QS.
Panowie, co wy z tymi kolorami?
Przeciez jak prowadzisz to koloru nie widzisz🤣🤣🤣 jak kobity…

Piti

Zadomawiam się

Wjedź na drogę gruntową z dziurami i opisz wrażenia z „zawiasu”