Rambo napisz jak odbiór, wrażenia i czy masz te 5k km na SCCo ciekawe jak się wczytacie o tych 5 tys. km. To jest różnica w datach : odbiór 3 od 25.03 a Y od 27.03 do 31.03.
Dzisiaj odbieram i zobaczę czy faktycznie dodadzą mi te 5 tys.
Zaraz ktoś i tak będzie ich bronił. Wiadomo że promocja zawsze może pojawić się znienacka ale tu ewideteie chodzi o koniec kwartału. Tak czy inaczej zgodzę się że trochę to wszystko dziwne. IMO przy takim tłoku każdy kto odbierze w terminie powinien dostawać jakiś bonus.Troche nie fair…
Ci co odbierali przed 25.03 (bo im tak ktoś ustawił datę odbioru w apce) nie kwalifikują się do 5k km na SC, a oni tez odebrali auta pod koniec kwartału…
Dziwne te „promocje” Tesli.
To tylko pokazuje że cały proces dostawy i oczekiwania na dostawę to jedna wielka loteria. Trochę smutne no ale...Ja mam zamówienia z 23.1.2023 na TMY LR biały z czarną tapicerką i hakiem, koła standard i cisza - ani VINU, ani smsa, ani maila czy telefonu. Kilka dni temu A. Glapa odpisała mi formatkę z prośbą o chwilę cierpliwosci.
To tak, jak ktoś odebrał auto 12.01.2023, dzień przed obniżkami….kilkadziesiąt tyś w plecy…To tylko pokazuje że cały proces dostawy i oczekiwania na dostawę to jedna wielka loteria. Trochę smutne no ale...
Ja praktycznie codziennie przejeżdzam obok salonu. Nawet chciałem tam podjechać ale widząc co tam się dzieje chyba nie ma to za bardzo sensuTo tak, jak ktoś odebrał auto 12.01.2023, dzień przed obniżkami….kilkadziesiąt tyś w plecy…
W Ząbkach musi być kocioł… nie odpisują, aut pełno…. „meksyk”
Ja będę w środę 28.03 po odbiór, zdam szczegółową relację (jak mi zarejestrują we wtorek auto😀, bo dzisiaj wróciłem z niczym)