KrzysztofFly

Moderator
OK, thx. A jak rezerwowałeś auto to wybierałeś leasing SCM czy gotówka i dopiero potem "ręcznie" procesowałeś leasing w SCM?
Przy rezerwacji kliknąłem leasing, jednak w międzyczasie sam się odezwałem do SCM z prośbą o przedstawienie warunków, itp. Odezwali się do mnie z centrali z Wrocławia, później jednak załatwiałem wszystko z Grzegorzem Szulcem (on jest z Warszawy i ma bardzo dobry kontakt z Teslą w Ząbkach)

mm-tesla

Posiadacz elektryka

ypl

Pionier e-mobilności
nie ja, Daniel Grzyb.
No zaczaiłem, jadę autem, a jednym okiem czytam. W skrócie bo jadę, powiedziano mi że SMS to jedno ale musi być VIN przypisany do auta i trzeba czekać. Wyszedłem dojechałem do świateł naprzeciwko makro, otworzyłem apke tesli i widzę świętego Graala czyli VIN. To wracam do salonu, trochę śmiechu było, Pan Mariusz Piątek się mną zaopiekował, wygenerował od razu fakturę, ja puściłem przelew bo miałem akurat laptopa ze sobą, jutro mam po dokumenty przyjechać, w systemie widzą, że moje auto będzie u nich w środę. Także trzeba czekać na VIN, bez tego nie ma sensu jechać do ząbek bo i tak nic nie zrobią. Kupiłem też od razu ładowarkę ścienną.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
No zaczaiłem, jadę autem, a jednym okiem czytam. W skrócie bo jadę, powiedziano mi że SMS to jedno ale musi być VIN przypisany do auta i trzeba czekać. Wyszedłem dojechałem do świateł naprzeciwko makro, otworzyłem apke tesli i widzę świętego Graala czyli VIN. To wracam do salonu, trochę śmiechu było, Pan Mariusz Piątek się mną zaopiekował, wygenerował od razu fakturę, ja puściłem przelew bo miałem akurat laptopa ze sobą, jutro mam po dokumenty przyjechać, w systemie widzą, że moje auto będzie u nich w środę. Także trzeba czekać na VIN, bez tego nie ma sensu jechać do ząbek bo i tak nic nie zrobią. Kupiłem też od razu ładowarkę ścienną.
Super, dzięki za informacje. No to czekam na VIN, jak Ty dostałeś, ja zamawiałem dwa dni przed Tobą to może za chwilę też będę miał.

EnduroGuma

Zadomawiam się
Rano sms potem numer vin do TMY LR
leasing uruchomiony
do końca miesiąca wyrobię się na luzie
w kolejce mogę stać i trzy dni ( książkę sobie poczytam)

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Rano sms potem numer vin do TMY LR
leasing uruchomiony
do końca miesiąca wyrobię się na luzie
w kolejce mogę stać i trzy dni ( książkę sobie poczytam)
To gdzie jest mój VIN Panowie... halo TESLA!? halo POLICJA przyjedźcie na forum!

ypl

Pionier e-mobilności
Acha żeby nie było, jechałem w korku na autopilocie jak pisałem posta. Dzisiaj też trochę osób odbierało, ale wszystko szło na bieżąco, kolejka na 3 minuty czekania. Jedynie myjnia powoduje, że trzeba chwilę na auto poczekać.

ypl

Pionier e-mobilności
To gdzie jest mój VIN Panowie... halo TESLA!? halo POLICJA przyjedźcie na forum!
A wyloguj się z apki i zaloguj jeszcze raz może, ja dzisiaj rano tak zrobiłem. A w apce masz datę jakąś czy nic? U mnie w piątek zniknęła całkowicie przewidywana data dostawy.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
A wyloguj się z apki i zaloguj jeszcze raz może, ja dzisiaj rano tak zrobiłem. A w apce masz datę jakąś czy nic? U mnie w piątek zniknęła całkowicie przewidywana data dostawy.
U mnie dalej lut-mar, p. Glapa nie odpisała. Może przyjedzie jutro :)