ypl

Pionier e-mobilności
Auto odebrane. Tak jak kolega wcześniej napisał tylko myjnia powoduję przestój. Kolejka do odbioru 10 min. U mnie zaliczka 6.03 i 3 tygodnie później odbiór. Santander szybko załatwił. Check lista? Można na miejscu sobie darować bo najpierw podpis i karty a później oględziny. Jak coś nie tak to na miejscu się nie zgłasza. Wszystko przez aplikację zgłaszać. Mega pozytyw. Pracownicy się starają. Samochód naładowany na 30 procent, ale jak chcecie to podładują. Ja mam blisko więc 30 procent to spoko. 5000 km już odebrałem w aplikacji. Ważne do 27.09 akurat na lato i wakacje.
Dzisiaj odbierałeś? Jeżeli tak to się pewnie widzieliśmy na miejscu, ja byłem tam przez około godzinę. Jaki kolor wziąłeś?

itguy

Posiadacz elektryka
Auto odebrane. Tak jak kolega wcześniej napisał tylko myjnia powoduję przestój. Kolejka do odbioru 10 min. U mnie zaliczka 6.03 i 3 tygodnie później odbiór. Santander szybko załatwił. Check lista? Można na miejscu sobie darować bo najpierw podpis i karty a później oględziny. Jak coś nie tak to na miejscu się nie zgłasza. Wszystko przez aplikację zgłaszać. Mega pozytyw. Pracownicy się starają. Samochód naładowany na 30 procent, ale jak chcecie to podładują. Ja mam blisko więc 30 procent to spoko. 5000 km już odebrałem w aplikacji. Ważne do 27.09 akurat na lato i wakacje.
jakie auto i kiedy zamówione?

Piti

Zadomawiam się
👏

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Zadzwoniła do mnie właśnie Pani A. G. powiedziała, że VIN będzie miała dla mnie dziś lub jutro, samochód... UWAGA... jest w produkcji w Gigafactory Berlin, więc wszystko będzie na styk. Wiadomo upewniała się, że odbiorę do końca miesiąca - zapewniłem drogą Panią, że tak uczynię :)

itguy

Posiadacz elektryka
Zadzwoniła do mnie właśnie Pani A. G. powiedziała, że VIN będzie miała dla mnie dziś lub jutro, samochód... UWAGA... jest w produkcji w Gigafactory Berlin, więc wszystko będzie na styk. Wiadomo upewniała się, że odbiorę do końca miesiąca - zapewniłem drogą Panią, że tak uczynię :)
Do mnie chyba też dzwoniła ale pechowo nie miałem przy sobie numeru telefonu a numer prywatny więc nie mam jak oddzwonić

Robur82

TM3 SR HL 24 Enyaq 80 23r
To jest kwestia szczęścia a on jedynie zachęca tych co już mają zaplanowany odbiór żeby nie przekładali. Tymczasem bon na 5000km to naprawdę solidna rzecz.
bona n 5000km wart jest jakieś 1000-1500zł.
5000km x 0,2kwh/100=1000kwh x cena na SUC, to takiego wielkiego szału nie ma.
Jak to jest liczone, jakoś według średniego zużycia i przeliczone w stosunku do ładowań na SUC?
Czy poprostu aktywuje pakiet załużmy przy 2000km na liczniku, w danym momencie mam pełną baterię naładowaną w domu, jadę do Szczyrku na narty, potrzebuje doładować w tamtą stronę 20kwh, z powrotem 60kwh i wracam z pustą baterią, ładuję z nów w domu. Akurat tak składa się, że codziennie robię trasę 300km i SUC jest nie po drodze, albo nie chce mi się tracić na niego czasu i ładuję w domu. Zanim obejrzę się miesiąc mija na blacie mam ponad 7000km, prąd tankowany z domowego gniazdka i tyle z tego darmowego tankowania.
Dobrze rozumuje?

ypl

Pionier e-mobilności
Czarny TMY SR z czarnym środkiem. Byłem razem z Żoną Brunetka :)
6.03 kliknąłem dostępne do odbioru na stronie. 1200 zaliczki i uruchomienie leasingu. Gość ogarnia dużo Tesli więc załatwił bardzo szybko.
A widziałeś typa w czerwonym bezrękawniku z laptopem robiącym przelew za ygreka przy tym stole na środku salonu? :LOL:

ypl

Pionier e-mobilności
Pięknie, gratulacje, czyli tak jak mi powiedzieli dzisiaj w Ząbkach, że wszyscy co dostali sms dostaną VIN dziś lub jutro ;)