Dzisiaj odbierałeś? Jeżeli tak to się pewnie widzieliśmy na miejscu, ja byłem tam przez około godzinę. Jaki kolor wziąłeś?Auto odebrane. Tak jak kolega wcześniej napisał tylko myjnia powoduję przestój. Kolejka do odbioru 10 min. U mnie zaliczka 6.03 i 3 tygodnie później odbiór. Santander szybko załatwił. Check lista? Można na miejscu sobie darować bo najpierw podpis i karty a później oględziny. Jak coś nie tak to na miejscu się nie zgłasza. Wszystko przez aplikację zgłaszać. Mega pozytyw. Pracownicy się starają. Samochód naładowany na 30 procent, ale jak chcecie to podładują. Ja mam blisko więc 30 procent to spoko. 5000 km już odebrałem w aplikacji. Ważne do 27.09 akurat na lato i wakacje.
jakie auto i kiedy zamówione?Auto odebrane. Tak jak kolega wcześniej napisał tylko myjnia powoduję przestój. Kolejka do odbioru 10 min. U mnie zaliczka 6.03 i 3 tygodnie później odbiór. Santander szybko załatwił. Check lista? Można na miejscu sobie darować bo najpierw podpis i karty a później oględziny. Jak coś nie tak to na miejscu się nie zgłasza. Wszystko przez aplikację zgłaszać. Mega pozytyw. Pracownicy się starają. Samochód naładowany na 30 procent, ale jak chcecie to podładują. Ja mam blisko więc 30 procent to spoko. 5000 km już odebrałem w aplikacji. Ważne do 27.09 akurat na lato i wakacje.
👏Auto odebrane. Tak jak kolega wcześniej napisał tylko myjnia powoduję przestój. Kolejka do odbioru 10 min. U mnie zaliczka 6.03 i 3 tygodnie później odbiór. Santander szybko załatwił. Check lista? Można na miejscu sobie darować bo najpierw podpis i karty a później oględziny. Jak coś nie tak to na miejscu się nie zgłasza. Wszystko przez aplikację zgłaszać. Mega pozytyw. Pracownicy się starają. Samochód naładowany na 30 procent, ale jak chcecie to podładują. Ja mam blisko więc 30 procent to spoko. 5000 km już odebrałem w aplikacji. Ważne do 27.09 akurat na lato i wakacje.
Czarny TMY SR z czarnym środkiem. Byłem razem z Żoną Brunetkajakie auto i kiedy zamówione?
Do mnie chyba też dzwoniła ale pechowo nie miałem przy sobie numeru telefonu a numer prywatny więc nie mam jak oddzwonićZadzwoniła do mnie właśnie Pani A. G. powiedziała, że VIN będzie miała dla mnie dziś lub jutro, samochód... UWAGA... jest w produkcji w Gigafactory Berlin, więc wszystko będzie na styk. Wiadomo upewniała się, że odbiorę do końca miesiąca - zapewniłem drogą Panią, że tak uczynię![]()
bona n 5000km wart jest jakieś 1000-1500zł.To jest kwestia szczęścia a on jedynie zachęca tych co już mają zaplanowany odbiór żeby nie przekładali. Tymczasem bon na 5000km to naprawdę solidna rzecz.
A widziałeś typa w czerwonym bezrękawniku z laptopem robiącym przelew za ygreka przy tym stole na środku salonu?Czarny TMY SR z czarnym środkiem. Byłem razem z Żoną Brunetka
6.03 kliknąłem dostępne do odbioru na stronie. 1200 zaliczki i uruchomienie leasingu. Gość ogarnia dużo Tesli więc załatwił bardzo szybko.
Pięknie, gratulacje, czyli tak jak mi powiedzieli dzisiaj w Ząbkach, że wszyscy co dostali sms dostaną VIN dziś lub jutroZadzwoniła do mnie właśnie Pani A. G. powiedziała, że VIN będzie miała dla mnie dziś lub jutro, samochód... UWAGA... jest w produkcji w Gigafactory Berlin, więc wszystko będzie na styk. Wiadomo upewniała się, że odbiorę do końca miesiąca - zapewniłem drogą Panią, że tak uczynię![]()