Jaceq

Pionier e-mobilności
Dziś o 12:00 odebrałem auto :) Odbiór o czasie. Szybko, miło, bezproblemowo :) Auto niestety miało tylko 25% baterii, ale zwolniła się ładowarka pod serwisem i mogłem się podłączyć. Nie chciało mi się długo czekać, więc naładowałem do 35% i pojechałem w stronę domu, po drodze zahaczając szybką ładowarkę Orlenu ;-)

Na placu jeszcze sporo aut ale obsługa wg mnie ogarnia w 100%.

ypl

Pionier e-mobilności
W zależności od opcji płatności itp od 4900 do niecałych 7000.
A za pakiet OC plus AC stała suma ubezpieczenia i naprawa w aso, czyli nie kosztorysowa ile Ci wyszło?

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka
Check listę olej, sprawdzisz sobie na spokojnie w domu a uwagi zgłosisz w aplikacji.
Do mnie też przed chwilą dzwoniła. Powiedziałem że się wyrobię, najwyżej się nie wyrobię :p chociaż moja sytuacja wygląda identycznie jak Twoja, ale ubezpieczenie już mam w PZU, tylko jutro leasing podpisać i zmusić ich do przelewu od razu. Reszta to bułka z masłem :p
No i jakimś cudem muszę dostać fakturę, Nicole powiedziała że mam ją na koncie, a jej nie mam, napisałem jeszcze jednego maila.
k*&#a mać, to tylko ja powiedziałem uczciwie, że niema szans odebrać do czwartku/piątku????

ypl

Pionier e-mobilności
k*&#a mać, to tylko ja powiedziałem uczciwie, że niema szans odebrać do czwartku/piątku????
Kurdę no szkoda, że wcześniej na forum nie wszedłeś i nie widziałeś jakie są emocje w oczekiwaniu na VIN 😁
A kiedy zamawiałeś, jaka wersja i jaki kolor?

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka
Kurdę no szkoda, że wcześniej na forum nie wszedłeś i nie widziałeś jakie są emocje w oczekiwaniu na VIN 😁
A kiedy zamawiałeś, jaka wersja i jaki kolor?
z natury jestem uczciwy i widzisz... na forum jestem od jakiegoś czasu, będę czekał sobie spokojnie... a najlepsze jest to że jak zobaczyłem VIN to opłatę wstępną już wpłaciłem do leasingu i samochód nie wiadomo kiedy dostanę :D niema to jak się samemu wychu*%ć :D a jest możliwość odebrania przez kogoś bez tablic na lawecie?

Piti

Zadomawiam się
Mam Vin , dzwoniła Pani Rudnik, nie mam ogarniętego leasingu i ubezpieczenia, nic nie mam :D Ale powiedziałem miłej Pani że na jutro nie odbiorę, ale zrobię wszystko żeby odebrać w czwartek :))) Pan Szulc powiedział mi że ogarniemy to w jeden dzień (środa), ubezpieczenie ogarniam z Beniamin Branc (też podobno ogarnie to w środę), zobaczymy co wymyśli. Ogólnie to niezłe jaja, jak to wszystko się uda na ten czwartek. Jeszcze tylko muszę ogarnąć pociąg, kanapki na drogę i może będę w Wawie po autko. Możecie podrzucić tą check listę to sobie sprawdzę auto tak jak powinienem. Btw. będzie to Tesla Y LR, z dodatków tylko większe felgi. Reszta standard. pozdrowionka !
Na szybko będziesz miał zawyżoną polisę przez beniamina😀 znam gościa, niezbyt rzetelny, dużo obiecuje i cisza….

kristof46

Fachowiec
Przy tej cenie kolorów, to lepiej kupić biały i oklejać folią, folia zawsze też jakąś ochronę daje. Mam wycenę na oklejenie całego auta łącznie z wnękami czyli jak otworzysz drzwi to nie będzie biały tylko w kolorze jak reszta auta. Koszt 12k pln netto, ale mnie się przez ten czas oczekiwania tak opatrzył ten biały i spodobał, że będę tylko oklejał bezbarwny PPF. Mnie się osobiście spodobało takie oklejenie
Na zasadzie dwa kolory, ale małżonce się takie coś nie podoba, a że to auto dla niej no to będzie tylko bezbarwny PPF, lampy tylko przyciemnię i szyby, plus dechroming i szare plastiki na na czarny połysk oklejone będą.
Jeśli oklejenie nie wymaga odkręcania elementów to spoko. Nie odważyłbym się odkręcać różnych rzeczy bo można odkręcić coś co spowoduje utratę gwarancji. Kiedyś w Tesli 3 (może do tej pory) jeden z błotników jest kluczowy. Nie wiem jak wyglada to w Y

itguy

Posiadacz elektryka
z natury jestem uczciwy i widzisz... na forum jestem od jakiegoś czasu, będę czekał sobie spokojnie... a najlepsze jest to że jak zobaczyłem VIN to opłatę wstępną już wpłaciłem do leasingu i samochód nie wiadomo kiedy dostanę :D niema to jak się samemu wychu*%ć :D a jest możliwość odebrania przez kogoś bez tablic na lawecie?
Hmm warunki są takie że auto ma być opłacone i zarejestrowane. Czy laweta jest dopuszczalna to nie wiem.