mm-tesla

Posiadacz elektryka
O właśnie VIN wyparował z mojego konta, także już wiem co p. Nicole na to :D Także spodziewajcie się białej MY LR w inventory :D

U mnie nie wyparował, dostałem w apce termin 30 czerwca marca 17:00, rozumiem, że to data kiedy mogę odebrać? Bo telefonu żadnego nie było.

Last edited:

mm-tesla

Posiadacz elektryka
jesteś pewien? :D
Mam numer przewozowy Express do 12:00 na 30 marca, wizyta w urzedzie na 13:30 i mogę jechać do Warszawy :)

PS teraz widzę mój błąd (napisałem czerwiec zamiast marzec)

1680089190562.png

ypl

Pionier e-mobilności
Kurde zapomniałem, lekki stres był bo nie wiedziałem czy się uda zarejestrować, poza tym sam byłem tylko w salonie. Ale zrobiłem parę fotek jak już wyszedłem 😁

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

ypl

Pionier e-mobilności
Mam numer przewozowy Express do 12:00 na 30 marca, wizyta w urzedzie na 13:30 i mogę jechać do Warszawy :)

PS teraz widzę mój błąd (napisałem czerwiec zamiast marzec)

A dużo kilometrów masz do zrobienia? Te fotki z dzisiaj to z 9 rano z minutami i już rozładunek pełną parą, ciekawe ile będzie aut na placu po południu.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
A dużo kilometrów masz do zrobienia? Te fotki z dzisiaj to z 9 rano z minutami i już rozładunek pełną parą, ciekawe ile będzie aut na placu po południu.
z Lublina planuję pociągiem, ale jak nie wyrobię się to szofera rodzinnego wezmę.

PS. Kontakt mailowy z Tesli, z pytaniem czy się wyrobię - więc kontakt był.

DużyŁoś

Fachowiec
W ogóle są to ciekawe rozwiązania - płacisz czekasz dokładnie nie wiesz ile, u innych placisz jak samochód jest już na placu dealera i czeka w zasadzie na wydanie. Tutaj płynął statkiem, leasing zapłacił, zarejestrował i ubezpieczył a on dalej płynie :) co jakby spadł z lawety ?aneksy? nowa rejestracja itp ? Koszta klient czy tesla ?