ypl

Pionier e-mobilności
No w sumie wydawka na lawecie czemu nie, jak przelew wyszedł to już Twoje auto. Gratulacje dla Wszystkich którzy wczoraj odebrali, podziwiam cierpliwość i spokój 😉

Michal

Moderator
Naprawdę chyba najspokojniejszy koniec kwartału na tym forum ;)

ypl

Pionier e-mobilności
Naprawdę chyba najspokojniejszy koniec kwartału na tym forum ;)
Czytałem teraz artykuł na głównej stronie, że do redakcji pisali sfrustrowani przyszli właściciele modeli S i X, ale nie napisał żaden czekający na odbiór przyszły właściciel modelu Y 👌😉😁

itguy

Posiadacz elektryka

ypl

Pionier e-mobilności
Kurier TNT właśnie mi dokumenty przywiózł minutę temu, te wysłane we wtorek przed południem, dla auta, które odbierałem w środę, i najlepsze, że do Ząbek mam rzut beretem, wszystko lokalnie, brawo TNT.

mm-tesla

Posiadacz elektryka

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Dziękuję wszystkim za pomoc, polecam forum i jego użytkowników, zostaję tutaj na dłużej :) te emocje...

Piti

Zadomawiam się
Jeżeli nie masz zamiaru ładować się na ładowarkach to rozumiem, że będziesz jeździł tylko w koło komina i ładował się w domu. Widzisz kupiłeś pierwszego elektryka i nie wiesz jak to działa jeszcze. Właśnie na ładowarkach zgłasza SuC często rozmawiają użytkownicy i wymieniają się doświadczeniami. Dokładnie tak jak na forum ale w realu. Swoimi, nie boje się użyć tego określenia, chamskimi wpisami denerwujesz ludzi którzy już zaczęli ciebie banować. Później jak będziesz chciał się coś dowiedzieć w sprawie samochodu to będziesz biadolić, że nikt ci nie odpowiada. Pamiętaj jak to było, gdy chciałeś aby ludzie opisywali swoje odbiory jeszcze przed tym jak odebrałeś. Albo teraz w temacie Tesla Vision i wyobraź sobie że nikt nie odpisuje bo każdy cię zbanował. Właśnie @Alef to zrobił.
Uważasz ze mnie to coś rusza?🤣🤣🤣

Społeczność chwaląca się w stopce co miała, ma, dla kogo, a nawet będzie cyber-miała😱

Nie wiadomo czy to prawda…..

Jaceq

Pionier e-mobilności
Uważasz ze mnie to coś rusza?🤣🤣🤣

Społeczność chwaląca się w stopce co miała, ma, dla kogo, a nawet będzie cyber-miała😱

Nie wiadomo czy to prawda…..
Przebiegam wzrokiem Twoje wypowiedzi i zastanawiam się (przez krótką chwilę, bo szkoda mi czasu na dłuższą analizę) jaki jest cel Twojej obecności na forum? Po co obrażasz ludzi? Przeginasz. Zastanów się nad swoim zachowaniem we własnym interesie. Jak tak dalej pójdzie, będzie tak jak napisał @gim-kg, nikt Ci nie pomoże gdy będziesz szukał pomocy. Warto być miłym i uprzejmym. Karma wraca. Mojej uwagi też już nie masz. Nie o to chodzi czy Cię to rusza czy nie. Mam to gdzieś. Szanuję swój czas.