pancz

Nowy na Forum
Mam taka sytuacje że Pani Nicole dogadała się z leasingiem i wszystko zostało klepnięte i już leasing złożył papiery do rejestracji a samochód podobno dzisiaj do mnie już jedzie na lawecie ( podobno za darmo taka desperacja zeby dzisiaj zamknac kwartal ) - info z godziny 14;20 około od Pani Nicole , ale jeszcze nie dotarł ( 190km ) i zero kontaktu od kierowcy lawety a Ząbki już zamkniete. Rozumiem ze chodziło tylko o to żeby oni klepneli ze samochod zostal dzisiaj "wydany " na lawecie a faktycznie dotrze do mnie w sobote lub poniedziałek ? PS wszystko odbyło sie ekspresem dzisiaj platność do leasingu , wydanie, złozenie papierow do rejestracji - ciekawostka ze rano padla propozycja z Zabek ze wydadza auto nawet bez platnosci - jesli doagadaja sie z leasingiem.

ypl

Pionier e-mobilności
Mam taka sytuacje że Pani Nicole dogadała się z leasingiem i wszystko zostało klepnięte i już leasing złożył papiery do rejestracji a samochód podobno dzisiaj do mnie już jedzie na lawecie ( podobno za darmo taka desperacja zeby dzisiaj zamknac kwartal ) - info z godziny 14;20 około od Pani Nicole , ale jeszcze nie dotarł ( 190km ) i zero kontaktu od kierowcy lawety a Ząbki już zamkniete. Rozumiem ze chodziło tylko o to żeby oni klepneli ze samochod zostal dzisiaj "wydany " na lawecie a faktycznie dotrze do mnie w sobote lub poniedziałek ?
Moim zdaniem to auto dotrze do Ciebie dzisiaj, być może w nocy, no bo gdzie go laweciarz zrzuci na weekend? Przecież laweta w weekend pewnie też pracuje. A masz telefon do kierowcy albo do firmy pod którą ta laweta pracuje?

pancz

Nowy na Forum
Moim zdaniem to auto dotrze do Ciebie dzisiaj, być może w nocy, no bo gdzie go laweciarz zrzuci na weekend? Przecież laweta w weekend pewnie też pracuje. A masz telefon do kierowcy albo do firmy pod którą ta laweta pracuje?
Pani Nicole nie podała żadnych danych laweciarza , przekazała jemu tylko kontakt do mnie i adres , nie nalegałem na telefon do niego z racji że stwierdzila ze juz jest w drodze to myślałem że do tej 19stej najpozniej spokojnie osiagnie cel.

ypl

Pionier e-mobilności
Ale jak byłem tam w Ząbkach w czwartek to też wdziałem 4 takie małe lawety na jedno auto, więc chyba trochę aut tak wydali, nie tylko Twoje.

pancz

Nowy na Forum
Ale jak byłem tam w Ząbkach w czwartek to też wdziałem 4 takie małe lawety na jedno auto, więc chyba trochę aut tak wydali, nie tylko Twoje.
była tam biała model Y ? zwykła TMYLR "wersja bieda" bez żadnych "udziwnień " załadowana na lawetę ? o której mniej więcej byłeś ?

ypl

Pionier e-mobilności
była tam biała model Y ? zwykła TMYLR "wersja bieda" bez żadnych "udziwnień " załadowana na lawetę ? o której mniej więcej byłeś ?
Białych tesli model Y było od wafla 😅
Na lawetę jedna biała była zapakowana, i od wafla takich na parkingu było, jak byś wcześniej zapytał to bym się przeszedł po parkingu i auta z Twoim VINem poszukał 😉