Mnie szczują sms-mi ze jesli nie odbiotU mnie od 15.03 z aplikacji zniknął termin , Katowice przestały odbierać moje telefony ( zadzwoniłem z Żony odebrali od razu![]()
). Opóźnienie tłumaczą " auto przez pomyłkę pojechało do Hiszpanii ???!!! ) Jaja jak berety , Leasing leci, ubezpieczenie ....koszty .
Leasingodawca podpowiada - tylko kasa /odszkodowania po odbiorze , jak by wzięli zaliczkę a nie 100% kasy to mogli by sie zachowywać jak Firma Krzak a tak z prawnej strony mają Moja własność ( opłacony zarejestrowany ,ubezpieczony + BOŚ) i nie chcą mi jej wydać/oddać a na to już są & .
W tą Hiszpanię wieżę jak w garbate aniołki
Mnie szczuja sms-ami ze jak nie odbiorU mnie od 15.03 z aplikacji zniknął termin , Katowice przestały odbierać moje telefony ( zadzwoniłem z Żony odebrali od razu![]()
). Opóźnienie tłumaczą " auto przez pomyłkę pojechało do Hiszpanii ???!!! ) Jaja jak berety , Leasing leci, ubezpieczenie ....koszty .
Leasingodawca podpowiada - tylko kasa /odszkodowania po odbiorze , jak by wzięli zaliczkę a nie 100% kasy to mogli by sie zachowywać jak Firma Krzak a tak z prawnej strony mają Moja własność ( opłacony zarejestrowany ,ubezpieczony + BOŚ) i nie chcą mi jej wydać/oddać a na to już są & .
W tą Hiszpanię wieżę jak w garbate aniołki
Szczują sms-ami odnośnie odbioru do końca kwartału . Złapali klienta i mają wywalone. Odechciało mi się być ulubieńcem Tesli. Na dzień dzisiejszy zamówiłbym coś innego. Bravo Musk rakiety wysyłasz w komos a auta 300km nie potrafisz dostarczyćDzięki za naprowadzenie, zapis z umowy: "Zobowiązują się Państwo umówić na odbiór Państwa Pojazdu i dokonać tego odbioru w ciągu jednego tygodnia od Daty Gotowości lub, w zależności od tego, co nastąpi wcześniej, w ostatnim dniu danego kwartału kalendarzowego (w każdym wypadku: "Termin Odbioru"). Potwierdzają Państwo, że czas jest bardzo istotnym czynnikiem i jeżeli nie odpowiedzą Państwo na nasze powiadomienie lub nie odbiorą Państwo Pojazdu w Terminie Odbioru, nie będzie Państwu przysługiwać prawo do odbioru Pojazdu i udostępnimy Państwa Pojazd do sprzedaży na rzecz innych klientów.".
No fakt, że można opłacić fakturę, a nawet zarejestrować samochód, a nie dojechać po odbiór auta w ostatnim dniu kwartału, bo ... i tutaj kilka powodów losowych.