Cena pewnie spadnie, ale po jakimś czasie. Teraz efekt nowości i brak linka polecającego na 3.Pytam, bo chce kupić Y, ale czekałem na premierę nowej 3, żeby nie było wtopy typu cena mocno w dół i przełom technologiczny. Nic z tych rzeczy się nie wydarzyło, więc cenowo nie spodziewam się zmian Y póki co.
Dokładnie takPewnie liczy że wiekszośc kupi nową 3 po liftingu. Albo będą czekać na lifting Y, który ma być w przyszłym roku nazwany jako jupiter vel Panda..
No bzdura. Myślisz że ktoś kto potrzebuje SUV-a dla rodziny kupi sedana z nie praktycznym bagażnikiem bo się trochę zmienił wygląd a cena nie spadła? Tiaaaa.....Dokładnie tak
Myśle że teraz sprzedaż Y znacząco spadnie i dość szybko doczekamy liftu Y.
W Y pójdzie szybciej, bo nowszy model. A pewnie jako pierwsza, dostanie nowe baterie M3P.zeby chociaz było wiadomo kiedy ten lift Y...patrząc na zmiany w 3 to wydaje się, że mozna niemal od ręki zrobić to samo w Y. Pytanie czy Y bedzie bez zmian osiagów? Nie wydaje mi sie
Niby niewiele się zmieniło, ale zawsze to „nowszy model”. Do kupna Y w tym momencie mogła by mnie przekonać tylko baaaaaaaaardzo dobra cena.Pytam, bo chce kupić Y, ale czekałem na premierę nowej 3, żeby nie było wtopy typu cena mocno w dół i przełom technologiczny. Nic z tych rzeczy się nie wydarzyło, więc cenowo nie spodziewam się zmian Y póki co.
Nie każdy potrzebuje SUVa.No bzdura. Myślisz że ktoś kto potrzebuje SUV-a dla rodziny kupi sedana z nie praktycznym bagażnikiem bo się trochę zmienił wygląd a cena nie spadła? Tiaaaa.....
Dużo ludzi lubi nowości ale jeszcze więcej ludzi lubi SUVy. Nie przez przypadek najlepiej sprzedającym się modelem Tesli jest Y. IMO jedyne co może ograniczyć sprzedaż MY teraz to oczekiwanie na facelifting, bo TM3 HL raczej wpływu nie będzie miał.Nie każdy potrzebuje SUVa.
Dużo ludzi lubi nowości
Przekonamy się już niedługo jaka będzie sytuacja