Tesla Model Y - gadżety

KrzysztofFly

Moderator
kliknąłem te z linku, mam nadzieję że te same, o których mówisz
Te z linku, jednak później masz do wyboru 5 modeli i musisz kliknąć ten, który Ci się podoba ;).Zrzut ekranu 2023-11-17 144931.png

piotrazz

Posiadacz elektryka

MarcinEV

Posiadacz elektryka

piotrazz

Posiadacz elektryka

Jaceq

Pionier e-mobilności
Dziś przyjechała przesyłka od Eva Dywaniki. Jakościowo robią bardzo dobre wrażenie. W paczce był oczywiście rabat na 10% "dla przyjaciół" więc jeśli ktoś reflektuje proszę o wiadomość na priv. Ten kod jest chyba wielokrotnego użytku ale jest ważny przez 2 tygodnie.

daniel

Señor Meme Officer

a co myslicie? wyglada jak oryginal w highlander. na dole takie fotki z montazu.
Jak dla mnie wygląda super.
Bardziej bym zmniejszył jasność jeśli się da. Ciekawe jakie jest najniższe ustawienie.
No i 4h montażu to niemało.

Vangass

Posiadacz elektryka
Te z linku, jednak później masz do wyboru 5 modeli i musisz kliknąć ten, który Ci się podoba ;).View attachment 14486
Mam akurat innej firmy (Yikun) i z białym lakierem wyglądają super!
Ale warto wiedzieć:
  1. Koniecznie trzeba użyć czernidła do opon - wygląda wtedy 100x lepiej, nie ma połączenia z wyblakłym czarnym opony
  2. Wystają poza oponę (bo przecież przykrywają rant felgi) i 2 sztuki już wymieniałem połamane... żona uczyła się szerokości samochodu....
  3. Zaczepy rysują felgę. Wchodzą w inne miejsca niż oryginalne Tesli i jest ich więcej.
  4. Bardzo trudno się je odczepia. Nie można rękami jak w przypadku oryginałów i trzeba użyć narzędzia twardego... co rysuje felgi. Przy wymianie opon panowie mieli inną technikę niż ja i nie rysowali felg ale za to jak to powiedzieli "w tych z ali to się zaczepy łamią bo się trudno ściąga".
A nowe wyglądają tak:
IMG_20230707_145845.jpg