View attachment 10247
GAFAT Tesla Model Y 2021 2022 organizer pod siedziskiem, model Y 2022 pudełko do przechowywania ze skóry PU i magiczne naklejki wewnątrz, kierowcy i pasażera : Amazon.pl: Motoryzacja
www.amazon.pl
Spoko, ale z tym otwieraniem... składane na rzepy, trzyma się podłogi rzepami, raczej do trzymania papieru toaletowego na czarną godzinę, nie nadaje się do codziennego otwierania - polecam jak ktoś potrzebuje dodatkowego schowka.
View attachment 10248
za 30 zł to dobra cena, kawałek plastiku na kierownicę, mieści laptopa, więc można powiedzieć, że mini stoliczek - polecam jak ktoś potrzebuje, duże to jest, więc średnio z przetrzymywaniem w samochodzie.
View attachment 10249
Najlepsza guma do cupholdera jaką znalazłem, przemyślana, ładnie się komponuje - polecam, szczególnie tym co używają karty, bo można kartę wsadzić pod gumę.
View attachment 10250
topfit Model Y ochraniacz progu drzwi z włókna węglowego osłona drzwi samochodowych osłona krawędzi progu drzwi zestawie przedni tylny próg drzwi, zestaw 4 : Amazon.pl: Motoryzacja
www.amazon.pl
bardzo drogie, wyglądają jak karbonowe - kupiłem dla osłon z tyłu, bo dzieciaki stawiają tam nogę cały czas. Widziałem na aliexpress czarne plastiki za 150zł. łatwy montaż, rzepy, chowamy pod gumę, lekko trzeba podnieść siedzenie.
View attachment 10251
Naszukałem się dywaników gumowych... te nie są gumowe, raczej plastikowe ale o właściwościach ściskania jak guma. Co do tych pod nogi to nie mam żadnych zastrzeżeń, mogłyby być ciemniejsze, ładnie się komponują. Co do zestawu do bagażnika to już słabiej, mata jest cienka, lata lekko po bagażniku, ale spełnia swoje zadanie, co ważne nie przeszkadza w podnoszeniu podłogowej półki, bo się składa. Maty na boczne wnęki wymagają zamontowania czegoś w bocznych wnękach, bo wiszą... więc nie da się na nie nic położyć (u mnie trafiły na ten moment do garażu), te obicia foteli - jeszcze nie montowałem, ale na rzepy, są cienkie - będą spełniać swoją rolę.