Tesla Model Y - gadżety

Jaceq

Pionier e-mobilności
AliExpress. Głównie chodzi o to, że jak masz mniejsze kubki to nie latają one w uchwycie.
Teraz dopiero się zorientowałem, że odpisałeś ;-) Wiem do czego to służy, chodziło mi o to czy ten sprzęt się sprawdza.. Rozważam albo taki, albo silikonowy wkład. Ten Twój nawet bardziej mi się podoba tylko mam obawy czy wystarczy ten ogranicznik od jednej strony. W innym aucie mam podobne fabryczne rozwiązanie i działa bardzo dobrze ale jest oparte o sprężynujące ograniczniki w dwóch punktach.

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Dzisiaj montaż pierdółek z kolejnej paczki i to na teraz koniec z Ali bo już mi się pomysły na niepotrzebne rzeczy wyczerpały.
Nakładki oczywiście z kolorem się lekko odcinają ale założone na razie żeby zobaczyć przez kilka dni czy zostaną czy demontaż.

Z półką tylna mam to samo ze mnie doprowadza do ****….. ale może jakoś rzeczywiście po prostu nauczyć się frunk’a używać. To wymaga jednak zmiany odruchu a rano.

YPL - alcantaro-coś jest przyjemne i nawet w miarę pasuje - słabe trochę odcięcia przy cupholder ale tam moja słabo wyprasowana wkładka siedzi i tez psuje efekt harmonii więc nie wiem czy ci polecać tą tańszą wersje.

Attachments

• IMG_9572.jpeg
    IMG_9572.jpeg
    2,3 MB · Liczba wyświetleń: 86
  • IMG_9571.jpeg
    IMG_9571.jpeg
    1,5 MB · Liczba wyświetleń: 79
  • IMG_9570.jpeg
    IMG_9570.jpeg
    1,6 MB · Liczba wyświetleń: 83
  • IMG_9569.jpeg
    IMG_9569.jpeg
    3 MB · Liczba wyświetleń: 87
  • IMG_9568.jpeg
    IMG_9568.jpeg
    1,8 MB · Liczba wyświetleń: 90

ypl

Pionier e-mobilności
Dzisiaj montaż pierdółek z kolejnej paczki i to na teraz koniec z Ali bo już mi się pomysły na niepotrzebne rzeczy wyczerpały.
Nakładki oczywiście z kolorem się lekko odcinają ale założone na razie żeby zobaczyć przez kilka dni czy zostaną czy demontaż.

Z półką tylna mam to samo ze mnie doprowadza do ****….. ale może jakoś rzeczywiście po prostu nauczyć się frunk’a używać. To wymaga jednak zmiany odruchu a rano.

YPL - alcantaro-coś jest przyjemne i nawet w miarę pasuje - słabe trochę odcięcia przy cupholder ale tam moja słabo wyprasowana wkładka siedzi i tez psuje efekt harmonii więc nie wiem czy ci polecać tą tańszą wersje.
Oglądałem kilka razy Twoje zdjęcia tej alcantary, być może to kwestia balansu bieli w aparacie, ale jednak zdecydowałem, że za jasne trochę są i wziąłem droższe, dzisiaj może już to wkleję i też wrzucę fotki. Nakladki białe o dziwo bardzo mi się podobają, jedynie teraz ten element przy lusterku nie pasuje do reszty. Wrzuć linki do aukcji, jestem ciekawy czy całe klamki kupowałeś białe czy to tylko nakładki?

ypl

Pionier e-mobilności
Teraz dopiero się zorientowałem, że odpisałeś ;-) Wiem do czego to służy, chodziło mi o to czy ten sprzęt się sprawdza.. Rozważam albo taki, albo silikonowy wkład. Ten Twój nawet bardziej mi się podoba tylko mam obawy czy wystarczy ten ogranicznik od jednej strony. W innym aucie mam podobne fabryczne rozwiązanie i działa bardzo dobrze ale jest oparte o sprężynujące ograniczniki w dwóch punktach.
Ja kupiłem silikonowy wkład z Ali i sprawdza się bardzo dobrze, kubki już nie latają.

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Oglądałem kilka razy Twoje zdjęcia tej alcantary, być może to kwestia balansu bieli w aparacie, ale jednak zdecydowałem, że za jasne trochę są i wziąłem droższe, dzisiaj może już to wkleję i też wrzucę fotki. Nakladki białe o dziwo bardzo mi się podobają, jedynie teraz ten element przy lusterku nie pasuje do reszty. Wrzuć linki do aukcji, jestem ciekawy czy całe klamki kupowałeś białe czy to tylko nakładki?
klamki (nakładki naklejane) - zobaczymy ile sie utrzymają na samochodzie -- lekko odstają poza taflę drzwi ale też jakoś zaczynam sie przekonywać. Jak odpadną to oddam do oklejenia bo chcę czarne lusterka ogarnąć i może słupki - cały czas się zastanawiam)

Nakladki na kamery boczne:

Tego uchwytu na kubki NIE zamawiajcie bo pasuje tyle że wchodzi na swoje miejsce ale górą odstaje w każdym wymiarze.

KrzysztofFly

Moderator
No z moją to samo, tak więc została owinięta folią stretch i czeka na lepsze czasy.
IMG_20230519_162648.jpg

Jaceq

Pionier e-mobilności
Ja kupiłem silikonowy wkład z Ali i sprawdza się bardzo dobrze, kubki już nie latają.
Możesz podrzucić link ? Bo tego na Ali jest milion.. Jeśli Twój się sprawdza to zamówię Taki sam :)

Pabloss

Posiadacz elektryka
Już pokazywałem ale u mnie wyszło to tak

Attachments

• IMG_6442.jpeg
    IMG_6442.jpeg
    3,4 MB · Liczba wyświetleń: 29
  • IMG_6440.jpeg
    IMG_6440.jpeg
    3,4 MB · Liczba wyświetleń: 23
  • IMG_6439.jpeg
    IMG_6439.jpeg
    3,3 MB · Liczba wyświetleń: 23

ypl

Pionier e-mobilności
1.jpg

2.jpg

Moja alcantara, w realu jakość super premium, moim zdaniem nawet lepsza niż to co jest na półce na telefon, kolor idealny, wygląda jakby fabrycznie już tak było.

tutaj kupiłem alcantare, jak zamawiałem jeszcze ani jednego komentarza nie było, ale zaryzykowałem

tutaj kupiłem pojemnik na napoje