itguy
Posiadacz elektryka
no tak ja nic nie worzę tam na codzień, ale to głównie moje auto więc mogę narzucić swój ornung w środkuJa to jeszcze trzymam, bo aż tak często nie mam z tym styczności, ale te wyjmowanie zakupów to mnie trafia, ale z drugiej strony nie chce wyrzucać tej rolety, bo żona ma tendencję do trzymania różnych "dziadostw" w bagażniku, jakieś prace dzieci ze szkoły, bluza, kurtka, to, tamto, i ta roleta jednak zasłania bagażnik, a tak jakiś **uj podejdzie, zaświeci latarką przez szybę, coś tam zobaczy, i mi zbije szybę bo pomyśli, że coś cennego jest w bagażniku.
Ja myślę że ta roleta nie byłaby taka beznadziejna gdyby bagażnik był odrobinę głębszy, bo tak to ona praktycznie leży na zakupach/rzeczach. Skodzie miałem mega wygodnie zwijaną roletę ale też głęboki bagażnik i często wyjmowałem rzeczy bez jej zwijania, bo nie było takiej potrzeby, tutaj nie ma takiej opcji żeby coś wyjąć Dodatkowo jak chce się przewieźć się np wózek dla dziecka to roleta uniemożliwia nie jego włożenie, bo jest zwyczajnie za nisko.
Druga sprawa żeby dało się ją jakoś blokować w pozycji w górze, to pewnie byłaby do przekłnięcia.