ja też nie lubię jak do mnie ktoś wydzwania.trochę mi się przypominają czasy komuny jak człowiek czekał na zamówioną pralkę...😂😂
od tygodnia próbuję się skontaktować z jakimkolwiek działem Tesli bez skutku, miła Pani z obsługi przestała odpowiadać na maile i nie odbiera komórki,
samochód miał być 18-11 na placu, do tej pory żadnego kontaktu, dział sprzedaży odłożył słuchawkę na biurko jak Pani Krysia za komuny...
przelew z leasingu dostali w zeszłym tygodniu, w aplikacji nadal widnieje "spłat pozostałą część" , zmieniają tylko termin dostawy/odbioru, tym razem na 30-11 pomimo że wiem od leasingu że samochód jest już na miejscu, paranoja
próbowałem na wsparcie techniczne - czas oczekiwania na linii ponad godzinę, melodyjka i nikt nie odbiera... nie wiem jak to wygląda jak już jesteś użytkownikiem i potrzebujesz wsparcia ale żenada... obsługę w skali do 10 oceniam na "0", a nie kupuję fiata Pandy tylko nieco droższe auto
Spokojnie, nie denerwuj się😉podejrzewam że panią w pizerri też wkur.. jak telefon dzwoni co chwilę ale bierze za to kasę i na tym polega obsługa klienta i jej praca a chyba nie jest to wolontariat??chyba że masz już klientów za dużo i wtedy masz ich w dupie, bo tak wynika z tego co piszesz. dostałem grzeczną informację że auto będzie 18-11 i potrzebują do 2 dni na przesłanie dokumentów do rejestratora, termin odbioru 24-11 i od 18-11 brak kontaktu, nie wiem skąd wniosek że wszyscy dzwonią nerwowo, dzwonią aby dowiedzieć się kiedy będzie dostawa auta za które zapłacili w terminie i tyle.
ale brzmisz jak pracownik TP 😂 jak nie lubisz jak ktoś do Ciebie wydzwania to zrezygnuj z rozmów przychodzących będziesz miał spokojniejsze życie 👍🏻
nie do końca rozumiem rozliczania kogoś z tego za co bierze pieniądze. Jeżeli jakaś firma, czy też obsługa mi nie odpowiada, to nie korzystam z niej, a nie wypisuje na forum jaka to nie jest zła.podejrzewam że panią w pizerri też wkur.. jak telefon dzwoni co chwilę ale bierze za to kasę i na tym polega obsługa klienta i jej praca a chyba nie jest to wolontariat??chyba że masz już klientów za dużo i wtedy masz ich w dupie, bo tak wynika z tego co piszesz. dostałem grzeczną informację że auto będzie 18-11 i potrzebują do 2 dni na przesłanie dokumentów do rejestratora, termin odbioru 24-11 i od 18-11 brak kontaktu, nie wiem skąd wniosek że wszyscy dzwonią nerwowo, dzwonią aby dowiedzieć się kiedy będzie dostawa auta za które zapłacili w terminie i tyle.
ale brzmisz jak pracownik TP 😂 jak nie lubisz jak ktoś do Ciebie wydzwania to zrezygnuj z rozmów przychodzących będziesz miał spokojniejsze życie 👍🏻