tuwxyz
Fachowiec
EMIKAL jest niedaleko i do tego 24h:Polecacie jakiś serwis oponiarski w pobliżu salonu (pkt odbioru 🙂) Tesli?
wulkanizacja24h.waw.pl
EMIKAL jest niedaleko i do tego 24h:Polecacie jakiś serwis oponiarski w pobliżu salonu (pkt odbioru 🙂) Tesli?
Przydałby się serwis w TrójmiastoKilka osób w Tesli w trakcie rozmowy wskazywało Kraków albo Katowice. Odbiór to jedno ale dla mobilnego serwisu byłoby to ogromne odciążenie bo teraz mają do obsłużenia całą Polskę a i dla południowców jeśli by trzeba pojechać do serwisu to fajnie by było mieć go bliżej niż w Warszawie.
może załapiesz się na jakieś upgrejdy względem Q4 MiC. Bo jak domniemam przesunęli Ciebie na Q1 22’ skoro masz mieć odbiór w lutym.Niestety, Y zamawiany z końcem października na odbiór w grudniu będzie dopiero styczeń - luty .Takie info telefoniczne dostałema nawet VIN w kodzie strony był:-(![]()
Słabo. Może obserwuj stronę. Może podobnie jak w moim przypadku znajdzie się ktoś ktoś kto w ostatniej chwili zrezygnuje albo nie dostanie finansowania. Ja tak kupiłem. Od zamówienia do siedzenia w aucie trwało to u mnie 10 dni.może załapiesz się na jakieś upgrejdy względem Q4 MiC. Bo jak domniemam przesunęli Ciebie na Q1 22’ skoro masz mieć odbiór w lutym.
Dzięki. Tyle czekałem, że auto odebrałbym i bez rejestracji... 😀Urząd ma 7 dni na wystawienie takiego dokumentu, więc ja na Twoim miejscu wstrzymałbym się z rejestracją i zrobił to już od razu porządnie.
Tesla może wystąpić o zwolnienie z akcyzy jak auto jest już na terytorium kraju, więc takie są możliwe opóźnienia.
U mnie zwolnienie przyszło chyba 3-4 dni po przejechaniu granicy.
Każda rejestracja jest początkowo na 30 dni.Dzięki. Tyle czekałem, że auto odebrałbym i bez rejestracji... 😀
Być może dadzą mi to pismo już przy odbiorze.