Tak tak… za dwa tygodnieWyraźny sygnał dla Tesli, że jeden oddział nie obskoczy 38 mln Polaków. Myślę, że szybciutko pojawią się kolejne.
No widzisz. U nich na placu a u nas na stronie😂Ja tylko dodam, że ostatnio w US ci wszyscy dealerzy, doliczają sobie podobno do cen cennikowych jakieś "market adjustment" po 10-20%, tak po prostu na placu za nicA bo tak im się chce... U nas może się zacząć podobnie niedługo, więc ta kawa w salonie będzie naprawdę droga...
Zamówisz. Jest tam komputer udostępniony dla KlientówTrzeba faktycznie przestawić myślenie. To nie jest punkt sprzedaży samochodów tylko odbioru. Kupujemy samochód przez internet. Jak pójdziesz do Tesli i powiesz, że chcesz kupić, to odeślą Cię do internetu żebyś sobie zamówił. W salonie nie zamówimy.
Ja robilem w Auto Complex w Kobylce. ToPolecacie jakiś serwis oponiarski w pobliżu salonu (pkt odbioru 🙂) Tesli?
zdecydowanie punkt odbioru: https://www.facebook.com/100055037558377/videos/1373719146418058/Trzeba faktycznie przestawić myślenie. To nie jest punkt sprzedaży samochodów tylko odbioru. Kupujemy samochód przez internet. Jak pójdziesz do Tesli i powiesz, że chcesz kupić, to odeślą Cię do internetu żebyś sobie zamówił. W salonie nie zamówimy.
Kilka osób w Tesli w trakcie rozmowy wskazywało Kraków albo Katowice. Odbiór to jedno ale dla mobilnego serwisu byłoby to ogromne odciążenie bo teraz mają do obsłużenia całą Polskę a i dla południowców jeśli by trzeba pojechać do serwisu to fajnie by było mieć go bliżej niż w Warszawie.Wyraźny sygnał dla Tesli, że jeden oddział nie obskoczy 38 mln Polaków. Myślę, że szybciutko pojawią się kolejne.