Tesla Model Y LR - Dostawa Q4

Michal

Moderator
Ja tylko dodam, że ostatnio w US ci wszyscy dealerzy, doliczają sobie podobno do cen cennikowych jakieś "market adjustment" po 10-20%, tak po prostu na placu za nic :p A bo tak im się chce... U nas może się zacząć podobnie niedługo, więc ta kawa w salonie będzie naprawdę droga...

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Ja tylko dodam, że ostatnio w US ci wszyscy dealerzy, doliczają sobie podobno do cen cennikowych jakieś "market adjustment" po 10-20%, tak po prostu na placu za nic :p A bo tak im się chce... U nas może się zacząć podobnie niedługo, więc ta kawa w salonie będzie naprawdę droga...
No widzisz. U nich na placu a u nas na stronie😂

Jac3k

Posiadacz elektryka
Trzeba faktycznie przestawić myślenie. To nie jest punkt sprzedaży samochodów tylko odbioru. Kupujemy samochód przez internet. Jak pójdziesz do Tesli i powiesz, że chcesz kupić, to odeślą Cię do internetu żebyś sobie zamówił. W salonie nie zamówimy.

piotr_ev

Fachowiec
Trzeba faktycznie przestawić myślenie. To nie jest punkt sprzedaży samochodów tylko odbioru. Kupujemy samochód przez internet. Jak pójdziesz do Tesli i powiesz, że chcesz kupić, to odeślą Cię do internetu żebyś sobie zamówił. W salonie nie zamówimy.
Zamówisz. Jest tam komputer udostępniony dla Klientów :D

krzyss

Pionier e-mobilności
Polecacie jakiś serwis oponiarski w pobliżu salonu (pkt odbioru 🙂) Tesli?
Ja robilem w Auto Complex w Kobylce. To
Moj znajomy. I ogarniaja wszystko i ma podkladki. Koszt 200-250.- zalezy od kol.

danielm

Pionier e-mobilności

slaveq

Pionier e-mobilności
Wyraźny sygnał dla Tesli, że jeden oddział nie obskoczy 38 mln Polaków. Myślę, że szybciutko pojawią się kolejne.
Kilka osób w Tesli w trakcie rozmowy wskazywało Kraków albo Katowice. Odbiór to jedno ale dla mobilnego serwisu byłoby to ogromne odciążenie bo teraz mają do obsłużenia całą Polskę a i dla południowców jeśli by trzeba pojechać do serwisu to fajnie by było mieć go bliżej niż w Warszawie.