ducarider

Posiadacz elektryka
Do użytkowników białego Y. Czy gdy czysty po myciu - macie wrażenie, że tylny zderzak troszke się rózni od klapy i reszty lakieru? mam pewność, że nie był malowany.... w słońcu ok, ale w cieniu no troszke ta biel inna jak reszta. Delikatnie..... czy to tylko u mnie jakis feler?

nie az tak... nie yellowish,
tylko odrobine jest roznicy.... fajnie jakbyscie zerkneli kiedys.....

https://www.reddit.com/r/TeslaModelY/comments/q5kv4e
Jest żółty cały :)
Zobacz na wykroje. Może na zderzak Ci więcej świeci

Olecki

Pionier e-mobilności
Do użytkowników białego Y. Czy gdy czysty po myciu - macie wrażenie, że tylny zderzak troszke się rózni od klapy i reszty lakieru? mam pewność, że nie był malowany.... w słońcu ok, ale w cieniu no troszke ta biel inna jak reszta. Delikatnie..... czy to tylko u mnie jakis feler?

nie az tak... nie yellowish,
tylko odrobine jest roznicy.... fajnie jakbyscie zerkneli kiedys..
To całkowicie normalne, zawsze lakier położony na plastiku trochę różni się odcieniem od położonego na metalu.

Riki83

Zadomawiam się
dzięki,

Mam tez taki problem. Zaznaczone na mapie dokladnie lokalizacja gdzie stoi auto, jako dom.
Dalem wyklucz dom. Ale co sie oddalam z telefonem auto sie zamyka. A nie chce zeby sie zamykalo. Bylo ok pare dni i znowu to samo. Coś robie nie tak?

daniel

Señor Meme Officer
dzięki,

Mam tez taki problem. Zaznaczone na mapie dokladnie lokalizacja gdzie stoi auto, jako dom.
Dalem wyklucz dom. Ale co sie oddalam z telefonem auto sie zamyka. A nie chce zeby sie zamykalo. Bylo ok pare dni i znowu to samo. Coś robie nie tak?
Czy jest jakiś inny profil? Jeśli jest aktywny profil innego kierowcy to działa pod jego ustawienia. Np. moja żona nie ma wyłączonego zamykania w domu i jeśli ja tego nie zrobię to sama tego nie odkliknie, bo nie ma pojęcia o istnieniu czegoś takiego.

ELuk

Pionier e-mobilności
Nie ma i nigdy nie było takiej funkcji.
Nawet w planach czy spekulacjach o tym nie słyszałem.
Co nie znaczy, że nie jest to możliwe, i kiedyś tego nie wprowadzą, poprzez aktualizację.

Riki83

Zadomawiam się
po miesiacu radosci z uzytkowania Tesli.... nie poradzilem sobie z jedna rzeczą..... polączenie przychodzące Bluetooth.... towarzyszy temu taki "wibrujacy" dzwiek - mam wrazenie jak ktos dzwoni, ze to alarm najechania na linie ciagla...nie ma zadnego dzwonka gdy ktos dzwoni - tylko takie w glosnikach wibrowanie. To jakies nieporozumienie, jak to u Was wyglada?
A może to Srajfon sobie z Teslą nie radzi?

deCastelano

Fachowiec
po miesiacu radosci z uzytkowania Tesli.... nie poradzilem sobie z jedna rzeczą..... polączenie przychodzące Bluetooth.... towarzyszy temu taki "wibrujacy" dzwiek - mam wrazenie jak ktos dzwoni, ze to alarm najechania na linie ciagla...nie ma zadnego dzwonka gdy ktos dzwoni - tylko takie w glosnikach wibrowanie. To jakies nieporozumienie, jak to u Was wyglada?
A może to Srajfon sobie z Teslą nie radzi?
Coś u Ciebie jest nie tak, bo nie powinno tak być. Na początek sparuj tel. od nowa, może problem się rozwiąże