Voltaik Ekspert

Nowy na Forum
1) Czy ktoś ma problemy z połaczeniem Iphone 15 pro bluetooth w zakresie zestawu głośnomówiącego? Kluczyk w telefonie działa poprawnie natomias praktycznie codziennie rozłacza mi się w zakresie zestawu głośnomówiącego. Muszę usunąć telefon w tesli i parować go ponownie co i często nie łaczy za pierwszym razem muszę próbować kilkarazy. Nigdy nie połaczył mi się telefon w zakresie wiadomości SMS.
2) Jak działają u Państwa światła w trybie auto(nie chodzi o automatyczne światła długie) Jeszcze ok 2 tygodni temu miałem cały czas światła w trybie auto i paliły się wg kontrolek krótkie i postojowe niezależnie czy był dzień czy noc. Od dwóch tygodni w trybie auto w dzień światła krótkie nie świecą. Ktoś może strwierdzić że tak powinny działać ale wolałbym aby świeciły krótkie cały czas.

Model Y 09.2023

Riki83

Zadomawiam się
A mnie wołają do serwisu.... napisali, ze faktycznie nie dziala ogrzewanie tylnej szyby i pytaja czy ma jakies uszkodzenie mechaniczne :) nic z tych rzeczy. Żeby nie jechać 500km... zaproponowali mobilnego w polowie stycznia. Ciekawe czy znajdzie usterke.....

Last edited:

kubatar

Pionier e-mobilności
Nie chce otwierać nowego wątku więc tu zapytam:
Czy Tesle, a w szczególności model Y, mają ocynk?
Jak ktoś ma link do jakiegoś artykułu na ten temat to prosba o podesłanie

daniel

Señor Meme Officer
Nie chce otwierać nowego wątku więc tu zapytam:
Czy Tesle, a w szczególności model Y, mają ocynk?
Jak ktoś ma link do jakiegoś artykułu na ten temat to prosba o podesłanie
Można otwierać nowe tematy. Są za darmo.
A na takie pytania jest temat "Szybkie pytanie, szybka odpowiedź".