Voltaik Ekspert
Nowy na Forum
1) Czy ktoś ma problemy z połaczeniem Iphone 15 pro bluetooth w zakresie zestawu głośnomówiącego? Kluczyk w telefonie działa poprawnie natomias praktycznie codziennie rozłacza mi się w zakresie zestawu głośnomówiącego. Muszę usunąć telefon w tesli i parować go ponownie co i często nie łaczy za pierwszym razem muszę próbować kilkarazy. Nigdy nie połaczył mi się telefon w zakresie wiadomości SMS.
2) Jak działają u Państwa światła w trybie auto(nie chodzi o automatyczne światła długie) Jeszcze ok 2 tygodni temu miałem cały czas światła w trybie auto i paliły się wg kontrolek krótkie i postojowe niezależnie czy był dzień czy noc. Od dwóch tygodni w trybie auto w dzień światła krótkie nie świecą. Ktoś może strwierdzić że tak powinny działać ale wolałbym aby świeciły krótkie cały czas.
Model Y 09.2023
2) Jak działają u Państwa światła w trybie auto(nie chodzi o automatyczne światła długie) Jeszcze ok 2 tygodni temu miałem cały czas światła w trybie auto i paliły się wg kontrolek krótkie i postojowe niezależnie czy był dzień czy noc. Od dwóch tygodni w trybie auto w dzień światła krótkie nie świecą. Ktoś może strwierdzić że tak powinny działać ale wolałbym aby świeciły krótkie cały czas.
Model Y 09.2023