Nie pracuje ale w Tesli cały czas sie kręci. @SokolEV słychać takie buczenie z 7 razy w tym filmiku. Zawsze możesz załączyc taki filmik w zgłoszniu serwisowymWyc nie powiniem. Przy jednostajnej jezdzie przedni silnik nie pracuje. Moze cos jednak jest nie tak. Da sie to nagrac ?
hej, od dziś nie działa mi w TMY połączenie. I nie chodzi tu o premium (które mam aktywne) ale w ogóle nie ma żadnego połączenia. Czyli nie działają polecenia głosowe, nawigacja, połączenia z autem przez apkę, itp Ogólnie bardzo niefajnie. Restartowałem auto dwa razy, nie pomogło. Ktoś miał może podobny problem? Co można z tym zrobić? Auto mam 2,5 miesiąca, przebieg to 6.000 km.
Probowales w innej lokalizacji ?hej, od dziś nie działa mi w TMY połączenie. I nie chodzi tu o premium (które mam aktywne) ale w ogóle nie ma żadnego połączenia. Czyli nie działają polecenia głosowe, nawigacja, połączenia z autem przez apkę, itp Ogólnie bardzo niefajnie. Restartowałem auto dwa razy, nie pomogło. Ktoś miał może podobny problem? Co można z tym zrobić? Auto mam 2,5 miesiąca, przebieg to 6.000 km.
niestety nie działa mi w żadnej lokalizacji z tych w których byłem, a dokładnie trójmiasto i okolice :|Probowales w innej lokalizacji ?
Czasem potrafilo sie auto przywiesic i nawet restarty nie dzialaly.
zgłosiłem z apki, wskazało mi serwis w Poznaniu, więc domyślam się, że w poniedziałek ktoś się może odezwie. W sumie liczę na mobilnego serwisanta bo nie za bardzo mam czas na jazdę do PoznaniaZgłaszasz do serwisu...
W międzyczasie możesz spróbować zrobić hotspot z telefonu i się do niego podłąćzyć.
Przed północą zaczęło mi działać z powrotem połączenie. Zastanawiam się czy może coś mogło wcześniej zamoknąć? Było dużo śniegu i mnóstwo wody na drodze. Gdzie może być ten moduł komunikacyjny? Dodatkowo teraz pojawił się problem z którym kiedyś już miałem do czynienia: przy planowaniu trasy np, do Włocławka zamiast na supercharger w Ciechocinku z uporem kieruje promem do szwecji a potem przez niemcy. Podobnie jak ustawiam trasę np. do Hiszpanii kieruje do szwecji promem i potem dopiero na kontynent. Czy ktoś ma też takie perypetie? Czy to się także zgłasza przez apkę do serwisu?zgłosiłem z apki, wskazało mi serwis w Poznaniu, więc domyślam się, że w poniedziałek ktoś się może odezwie. W sumie liczę na mobilnego serwisanta bo nie za bardzo mam czas na jazdę do Poznania