A ja odwrotnie. Odrzucam, jak ma ODP i nie można wyłączyćTakie lepsze, że jak mam kupić następne auto to na wejściu m.in. odrzucam ten koncern właśnie przez brak OPD (One Pedal Drive)![]()
A ja odwrotnie. Odrzucam, jak ma ODP i nie można wyłączyćTakie lepsze, że jak mam kupić następne auto to na wejściu m.in. odrzucam ten koncern właśnie przez brak OPD (One Pedal Drive)![]()
Ja nie miałem jak do tej pory żadnej awarii. No może poza zbitym lusterkiem, które zbił mi jakiś palant (poślizgnął się nie zakręcie, przesunął się na mój pas, i zahaczył o lusterko).Dokładnie, OPD to najfajniejsza funkcja elektryków jakiej mi brakuje w ICE. Ja dodatkowo odrzucam Stellantis przez konszachty z Francuzami, ich auta są dobijające awaryjnością. Znajoma 208 ICE miała przez parę miesięcy więcej awarii niż moja Tesla w rok (nie to żebym chwalił Teslę ale STLA to level wyżej w awaryjności) a słynne 1.2 PureTech to już legenda, nikt z takim doświadczeniem w psuciu nie zrobi dobrego elektryka.
No widzisz, a ja tak zasuwam swoją Tesla że jak ktoś się poslizgnie i przesunie na mój pas to... mnie tam już dawno nie maJa nie miałem jak do tej pory żadnej awarii. No może poza zbitym lusterkiem, które zbił mi jakiś palant (poślizgnął się nie zakręcie, przesunął się na mój pas, i zahaczył o lusterko).
Więc w porównaniu to Tesli kolegi @cooler to ...
Jaki przebieg u Ciebie ma Twoja TM3?No widzisz, a ja tak zasuwam swoją Tesla że jak ktoś się poslizgnie i przesunie na mój pas to... mnie tam już dawno nie ma
I mam cały czas całe lusterkaChoć chwilowo prawe nie grzeje
![]()
EVGarage, który specjalizuje się w naprawach Tesli stwierdził w odcinku na yt, że na temat awaryjnosci Y nie jest się w stanie wypowiedzieć, bo nie przyjeżdżają.To jak wyglada porownanie Y z 3? Czy zmiana modelu poprawiła jakość?
Myślę, że twoja definicja awarii różni się od tej ogólnie przyjętej.Ja nie miałem jak do tej pory żadnej awarii. No może poza zbitym lusterkiem, które zbił mi jakiś palant (poślizgnął się nie zakręcie, przesunął się na mój pas, i zahaczył o lusterko).
Więc w porównaniu to Tesli kolegi @cooler to ...
Nie wiem skąd oni wzieli takie młode te e-Golfy. Najmłodsze właśnie kończą 4 latkaPanowie (z obu stron właśnie tworzącej się 'barykady') - dajcie se spokój. W innym dziale piszecie, że to Forum jeszcze trzyma poziom. Uszanujcie to...
Zamiast potraktować ten test i artykuły wokół niego jako anty EV FUD (Porsche czy Honda na czele , Tesla - w końcu EV - na szarym końcu) to się tutaj boksujemy. Nikt nie wspomniał jakoś, że najwyższy w rankingu z BEV e-Golf wyprzedził Audi A6/A7, Merca E-klasse czy kilka BMW, a wśród 5-latków ID.3 wyprzedziło tą bezawaryjną Hondę Jazz![]()
A jak jest moja definicja awarii?Myślę, że twoja definicja awarii różni się od tej ogólnie przyjętej.
Niektórych posiadaczy Tesli stać żeby jeździć badziewiem. No jeszcze się nie spotkałem z takim pokrętnym wyjaśnieniem wysokiej usterkowości Tesli. Odkładam tą dziwaczną bajkę do archiwum X.Dlaczego kupuję te super awaryjne samochody które jakoś najmniej ze wszystkich się u mnie psują ?
Bo mnie stać na ryzyko , że Ci frustraci mogą mieć racje i będę musiał się tego badziewia pozbyć
sam sobie wejdź na stronę i zobacz, że nie ma o czym pisać.brak usterek. badziewie zawsze będzie badziewie.Wejdź wlascicielu I3 na stronę BMW i popisz o tych cienkich kółkach , zresztą I3 to był niezły początek i marny koniec