radioaktywny
Pionier e-mobilności
Dziwi mnie to. W body shopie w stolicy czekałem na szybę dachową do Y 2 tygodnie. Założyli szybko i jeszcze w gratisie dostałem reklamowy komplet kosmetyków samochodowych
Nie wierzysz zadzwoń, sprawdź. Tylna szyba do 3HL. Ja dzwoniłem do kilku, sprawdzają w tej samej bazie, główny magazyn części jest w Holandii.Dziwi mnie to. W body shopie w stolicy czekałem na szybę dachową do Y 2 tygodnie.
Ja czekałem na jedną felgę kilka miesięcy (chyba 4) - szkoda z OC sprawcy. Ostatecznie bodyshop załatwił temat wykazując się dużą uprzejmością i zaangażowaniem. Tesla miała na sprawę kompletnie wywalone, na infolinii zawsze odbierał ktoś inny niekompetentny - dzwoniłem jak się wkurzyłem po 3 miesiącach, że nie potrafią tak prostej rzeczy zrobić jak wysłać jedną felgę do bodyshopu.Nie wierzysz zadzwoń, sprawdź. Tylna szyba do 3HL. Ja dzwoniłem do kilku, sprawdzają w tej samej bazie, główny magazyn części jest w Holandii.
Ja właśnie w bodyshop likwiduje szkodę, dzwoniłem też do Tesli bo trudno mi było uwierzyć w taki termin i oni mają faktycznie wywalone. Dzwoniłem też do innego bodyshop i potwierdził termin 11 sierpnia.Ostatecznie bodyshop załatwił temat wykazując się dużą uprzejmością i zaangażowaniem. Tesla miała na sprawę kompletnie wywalone,
Nie przywiązywałbym się do 11 sierpnia, bo mnie termin przesuwali co około 3 tygodnie..Ja właśnie w bodyshop likwiduje szkodę, dzwoniłem też do Tesli bo trudno mi było uwierzyć w taki termin i oni mają faktycznie wywalone. Dzwoniłem też do innego bodyshop i potwierdził termin 11 sierpnia.
Rok temu robiłem w spalinowej Hondzie przednią, pewnie mniej tych Hond jeździ po PL niż Tesli, dwa tygodnie, wszystko tip-top.Ja polecam zobaczyć jak w innej marce zgłosisz uszkodzenie to co ci powiedzą.
Mercedes czy BMW ?Ja polecam zobaczyć jak w innej marce zgłosisz uszkodzenie to co ci powiedzą. Będzie się wypierał salon, że to Twoja wina przez 3 tygodnie, po 5 tygodniach, interwencji w centrali i 3 pismach przedsądowych przyjmą samochód, po trzymaniu 3 dni + długi weekend powiadomią, że nie ma pana Józka, co wymienia te szyby, wróci za 2 tygodnie, potem pan Józek zamówi części i po 12 tygodniach dotrą z Chin. Wymiana na odpierdziel, że nie da się tego przyjąć przy odbiorze - odbiera Pan, albo 3 tyg zostawia Pan nam na placu... Zastępcze auto to 2 sztuki na cały salon w rotacji z jazdami próbnymi.
Finalnie po 20 tygodniach zrobione, -12 000 zł, w tym aktualizacja automapy z płyty CD, trwająca 8h policzona po cenie 200PLN za roboczogodzinę serwisanta...