Tesla - polecany wallbox

inter

Pionier e-mobilności
A slyszales o iphonie co spadl ostatnio z 5000m ? I przezyl i dziala.
A mi spadl tak z metra ze tylko czarny ekran.
Oczywiwcie chetnie dowiem sie jak ten sprzet sie spisuje za trzy i piec lat.
Bo uwazam ze cos w tej cenie to powinno dzialac sprawnie 5-10lat.
Przeżył bo spadł w krzaki ;)

STMS

Pionier e-mobilności
Niby testowali 😉 Pooglądaj testy, jeździli po tej wtyczce 😉 a z doświadczenia powiem Ci więcej za dwa trzy lata 😉

mylisz testy opłacone od rzeczywistych i mylisz nacisk statyczny od spadku na beton / płytki w garażu

żaden testujący, których filmy widziałem nie używa habu na codzień - zapłacili to zareklamowali i tyle to coś widzieli
najlepszy był Daniel Grzyb, który mówił, że używał a wyciągał nowy i nie wiedział co i jak :ROFLMAO: ot drobne kłamstewka

zalety WC nad habu:
- WC jest przetestowany przez setki tys użytkowników a habu się po prostu nie sprzedaje
- WC ma uchwyt na kabel i gniazdo na wtyczkę - do habu trzeba kombinować coś na ścianie z boku
- WC ma wygodniejszy przewód niż habu
- no i ta wtyczka tabu - jak spadnie to będzie stres

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Zarówno do testów jak i teorii o opłacaniu wszystkiego podchodzę z rezerwą 😉
Napisałem że ja biorę to ryzyko kosztem wygody i oszczędności na zakupie kilku 😉

A o wytrzymałości pewnie będę mógł się wypowiedzieć za jakiś dłuższy czas 😉

Grzesiek

Pionier e-mobilności
mylisz testy opłacone od rzeczywistych i mylisz nacisk statyczny od spadku na beton / płytki w garażu

żaden testujący, których filmy widziałem nie używa habu na codzień - zapłacili to zareklamowali i tyle to coś widzieli
najlepszy był Daniel Grzyb, który mówił, że używał a wyciągał nowy i nie wiedział co i jak :ROFLMAO: ot drobne kłamstewka

zalety WC nad habu:
- WC jest przetestowany przez setki tys użytkowników a habu się po prostu nie sprzedaje
- WC ma uchwyt na kabel i gniazdo na wtyczkę - do habu trzeba kombinować coś na ścianie z boku
- WC ma wygodniejszy przewód niż habu
- no i ta wtyczka tabu - jak spadnie to będzie stres
Masz jakąś misję życiową? Przecież każdy ma inne potrzeby. A usilne wmawianie wszystkim swojej jedynej i słusznej opcji i bez sensowności innych jest.... .

Pozjadałeś wszystkie rozumy i głosisz jedna prawdę na całym forum we wszystkich wątkach.

Przekazałeś swoją opinię i OK. Super, ludzie są wdzięczni. Ale obalanie innych i udowadnianie, że Twoja jest lepsza, bo Twojsza jest. To są kwestie subiektywne. Każdy tu ma rację.

STMS

Pionier e-mobilności
Napisałem że ja biorę to ryzyko kosztem wygody i oszczędności na zakupie kilku 😉

a Ty nadal mylisz pojęcia - WC jest tańszy niż habu więc dopłaciłeś do czegoś czego w sumie nie potrzebujesz bo jest ładowarka w samochodzie mobilna ale sobie to usprawiedliwiasz bo tak Ci wygodnie

Twoja sprawa ale nie myl pojęć, że cokolwiek zaoszczędziłeś

co więcej kupiłeś bardzo mało popularne urządzenie, którego pewno za rok / dwa nie będą sprzedawać bo większość woli sprawdzonego ZENKARA co może mieć uchwyty ścienne i jest 50 % tańszy

krzyss

Pionier e-mobilności
Pewnie że wszystko się może zdarzyć 😉
Ja biorę to ryzyko bo zamiast wydawać na trzy czy cztery urządzenia wydałem na jedno i ląduje w czterech miejscach.

Mam nadzieję że te 4-5 lat posłuży 😉

PS. Pomijam już że fajnie było wesprzeć rodzimą pomysłowość 😉 Cenie takie przedsięwzięcia 😉
A oni to produkuja w PL ???

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
a Ty nadal mylisz pojęcia - WC jest tańszy niż habu więc dopłaciłeś do czegoś czego w sumie nie potrzebujesz bo jest ładowarka w samochodzie mobilna ale sobie to usprawiedliwiasz bo tak Ci wygodnie

Twoja sprawa ale nie myl pojęć, że cokolwiek zaoszczędziłeś

co więcej kupiłeś bardzo mało popularne urządzenie, którego pewno za rok / dwa nie będą sprzedawać bo większość woli sprawdzonego ZENKARA co może mieć uchwyty ścienne i jest 50 % tańszy
Dobrze ty wiesz lepiej czego ja potrzebuje 😂
No bezczelność twoja widzę nie ma granic 😉

STMS

Pionier e-mobilności
A oni to produkuja w PL ???

nie - zgodnie z deklaracją GC jest zaprojektowane w PL i chwała im za to

gdyby od premiery cena była w okolicy 2 tys to miałoby sens a tak przedobrzyli z ceną i w zasadzie już jest niesprzedawalne

a dla "nietesli" nie ma żadnych przewag nad zenkarem stąd słaba sprzedaż