Sakif
Zadomawiam się
ciekawa dedukcja... polecam przeczytać mój pierwszy post w tym temacieCzyli sami nie piszecie ale polecasz sie do czytania ? Ej… zycze powodzenia…
ciekawa dedukcja... polecam przeczytać mój pierwszy post w tym temacieCzyli sami nie piszecie ale polecasz sie do czytania ? Ej… zycze powodzenia…
Jeżeli chodzi o Teslanews.pl to miała swój moment w 2020 roku jeżeli chodzi o ruch organiczny:Jeśli o mnie chodzi: powodzenia. Od dawna mówię, że wszyscy powinni spróbować, bo miejsce na portale, kluby, sklepy jest. Wolnej przestrzeni jest bardzo dużo i moim zdaniem każdy z tu obecnych Forumowiczów mógłby w swojej miejscowości założyć klub przyjacieli aut elektrycznych albo klub pionierów nowej mobilności. I to taki z potencjałem.
Elektrowóz wesprze, jakby co.
Cieszę się też, że niektórzy dali się przekonać i zaufali moim słowom do tego poziomu, że kopiują pewne elementy Elektrowozu, które wcale nie są takie oczywiste i które ode mnie wymagały trochę namysłu
Tak. Jest gigantyczna przestrzeń do zagospodarowania.
Jest portal Teslanews.pl, ale zostanie zaorany a domena niedługo wygaśnie. Niestety, ktoś zarezerwował domenę teslowoz.pl i jej nie puszcza. Czytają Elektrowóz![]()
Pokrycie tematyczne to jedno a rzetelność informacji to drugie i jeśli nie będą szły w parze to nie wróżę sukcesu. Zajrzałem do artykułu na temat pracy w Tesli i przy opisie o konkurencyjnych zarobkach nie jest dodane iż oznacza to konkurencyjne dla pracodawcy czyli minimum 30% mniej niż na podobnych stanowiskach u innych pracodawców branży automotive. Jak tu są już takie kwiatki to dalej nie ma sensu nawet zaglądać.Dzięki za śledztwo ;-) chodzi o pokrycie tematyczne serwisu w kontekście wyszukiwań internautów, nadal w polskim internecie informacje o Tesli to czarna dziura i jest mało źródeł więc od czegoś trzeba zacząć.
W Google sporo wyszukiwań - mało serwisów, trzeba zbudować semantyczne pokrycie, żeby Google zaczął uznawać serwis i rankować go wyżej a wtedy wjechać z redakcją i tekstami pisanymi przez redaktorów.
Ale propsik za czujność![]()
z całym szacunkiem, ale moja osobista opinia jest taka, że nie jest to fair zagrywka. To wpuszczanie użytkowników w taki swego rodzaju SPAM, dużo tekstu i słów ale mało informacji. No chyba, że bardzo pilnujesz jakości tego contentu i piszesz aktualizacje.No bardzo nie chciałbym zabrzmieć jak Zgredek Maruda, ale:
Przeczytałem dwa artykuły (o Tesli jako pracodawcy i o wynajmie Tesli w PL). Nie linkuję ich i nawet jeśli znikną to mój post zostanie: brzmią jak napisane przez znanego redaktora Jej Królewskiej Mości o imieniu Chat. Chat Gpt.
Myślę sobie “eee niemożliwe, żeby Mateusz nas naciągał”. Sprawdziłem - żeby nie być gołosłownym, załączam zrzut ekranu.
Ja rozumiem, że od czegoś trzeba zacząć, ale…
łel, własnoręcznie pisany tekst przeze mnie tekst też ma > 85% wskazanie na AI, no no no ...No bardzo nie chciałbym zabrzmieć jak Zgredek Maruda, ale:
Przeczytałem dwa artykuły (o Tesli jako pracodawcy i o wynajmie Tesli w PL). Nie linkuję ich i nawet jeśli znikną to mój post zostanie: brzmią jak napisane przez znanego redaktora Jej Królewskiej Mości o imieniu Chat. Chat Gpt.
Myślę sobie “eee niemożliwe, żeby Mateusz nas naciągał”. Sprawdziłem - żeby nie być gołosłownym, załączam zrzut ekranu.
Ja rozumiem, że od czegoś trzeba zacząć, ale…
te analizatory nic nie są warte, chcą abyś użył ich narzędzia za $$$... że dajesz się nabierać na takie coś...Czyli przy określaniu procentow Chat pobrał wcześniej Twój artykuł i później mu wyszło, że już coś takiego ma 😀
ciekawa dedukcja... polecam przeczytać mój pierwszy post w tym temacie![]()
W tematyce IT(podejrzewam że nie tylko) funkcjonowało lub nadal funkcjonuje wydawnictwo które nie zatrudnia żadnego redaktora który by coś pisał, za to mają armię stażystów których jedynym zadaniem jest wydębić jakiś kontent od specjalistów. Są przy tym tak namolni(i tak szybko rotują) że jak jesteś znany w branży to kilka razy do roku kolejny stażysta do Ciebie uderza żebyś jakiś artykuł dla nich popełnił. Twórca jednego z popularnych narzędzi IT taki ich kiedyś strolował że popełnił artykuł niby w poważnym tonie ale z takimi bzdurami że śmiech i poszło to do druku ;-DCzyli sami nie piszecie ale polecasz sie do czytania ? Ej… zycze powodzenia…