Co zrobili? Pokaż proszę fragment faktury.

Za drugi dzień na postoju tez mi wystawili fakturę na coś takiego

Ale najlepsze jak zrobili ... regulowali tą szparę i powiedzmy że jest dobrze
Ale jak podejdzie się do tego z innej strony to już tak dobrze nie jest ( przed serwisem to ta prawa strona - bagażnika - miała krawędź wyżej niż linia dachu)
Różnica w wysokości dość znacząca pomiędzy opadającą linią dachu a maską.
Z drugiej strony troszkę lepiej .. aż tak dużej szpary nie ma
Ale żeby ich trochę pogrążyć to tak wygląda spasowanie podobnego miejsca w Audi .. przykro mi ale sami się dopytywaliście co i jak zrobili ;-)
no i na koniec widać że śrubkę odkręcali i przykręcali ale chyba tylko z jednej strony ... lekkie odpryski farby na śrubach.
Generalnie poprawili rozjazd w jednym miejscu to powstał w drugim. Wydaje mi się że maska się po kilku otwarciach podniesie i dlatego ją tak mocno na dół ściągnęli .. bynajmniej tak było po odbiorze, że krawędź maski coraz wyżej się unosiła z upływem czasu.
Powiem szczerze ... mam to trochę gdzieś bo nie chodzę z centymetrem jak na zdjęciach i się nie przyglądam detalom ale widać że nad spasowaniem to muszą jeszcze trochę popracować.
Mam nadzieję że hałasy przy wyższych prędkościach będą mniejsze .. ale tak naprawdę będę wiedział po wyprawie w piątek.
Pozytywem jest to że grzechotanie ustało na hopkach i dziurach .. tak więc jakaś poprawa jest.