Podobnie odbierałem, ta sama wersja i też czekam.Odebrałem TMYP 09.05.2023 i mam wersję 2023.5.12 i nie mam vision. Jaka wersję muszę mieć?
Jeśli się nie myle to nie było w ogóle 2023.5Podobnie odbierałem, ta sama wersja i też czekam.
Jutro sprawdzę, dziękiJeśli się nie myle to nie było w ogóle 2023.5
Skoro odbieraliście auta kilka dni temu to prędzej mówicie o 2023.12.5. To ostatni update jaki jest. Tesla Vision została dodana już jakiś czas temu wiec u was tym bardziej jest dostępna.
Jeśli cokolwiek nie działa zrobicie reset systemu. Obstawiam że to rozwiąże problem.
I co wskoczyło Ci?Jutro sprawdzę, dzięki
Zrobiłem reset i nic nie dało. Vision dalej nie istnieje.I co wskoczyło Ci?
tak się dzieje jak wjadę do garażu i kamera myśli, że jest przysłonięta - może przetrzyj kamerki.U mnie z kolei po przywróceniu ustawień fabrycznych podczas parkowania widoczny jest komunikat z wykrzyknikiem "Działanie asystenta parkowania pogorszyło się. Szacowanie odległości może być niedokładne" i w ogóle nie wydaje dźwięków. Szacowanie odległości faktycznie takie jakby losowe. Raz pokazuje STOP, raz jakąś odległość w centymetrach (auto stoi w miejscu). Ktoś też tak miał? Przed przywróceniem ustawień fabrycznych działało nawet całkiem dobrze.. Reset z dwóch kółek na kierownicy oczywiście robiłem - nic nie dało.
Ja też nie mam.I co wskoczyło Ci?
U mnie tak samo. Nie ma.Zrobiłem reset i nic nie dało. Vision dalej nie istnieje.