CyanAppl16
Posiadacz elektryka
Cześć,
Które z tych trzech aut byście wybrali?
Które z tych trzech aut byście wybrali?
Nie kupiłem w końcu tesli, ale oglądałem sporo filmików i czytałem na forach. Sądzę, że mam ogląd jak to wygląda. Natomiast cieszę się, że są też takie osoby ja Ty, które to bez problemu ogarniająMontowałeś?
Na forach oraz na YT można znaleźć różne rzeczy. No więc ja montowałem i demontowałem kilkukrotnie. Nie jestem mistrzem majsterkowania. Odsunąć uszczelkę, wsunąć uchwyt, dokręcić śrubę dołączonym kluczem. Powtórzyć jeszcze 3 razy. Potrafię sobie wyobrazić ludzi, którzy tego nie ogarną ale to nie stanowi o tym, że jest to mega trudne i skomplikowane.Nie kupiłem w końcu tesli, ale oglądałem sporo filmików i czytałem na forach. Sądzę, że mam ogląd jak to wygląda. Natomiast cieszę się, że są też takie osoby ja Ty, które to bez problemu ogarniają
Z tą uszczelka nic się nie dzieje? Nie bałeś się o szklany dach?Na forach oraz na YT można znaleźć różne rzeczy. No więc ja montowałem i demontowałem kilkukrotnie. Nie jestem mistrzem majsterkowania. Odsunąć uszczelkę, wsunąć uchwyt, dokręcić śrubę dołączonym kluczem. Powtórzyć jeszcze 3 razy. Potrafię sobie wyobrazić ludzi, którzy tego nie ogarną ale to nie stanowi o tym, że jest to mega trudne i skomplikowane.
Z uszczelką nic nie dzieje bo jest to tak naprawdę gumowy kołnierz, pod który i tak może dostawać się woda. Taka bardziej osłona. O szklany dach nie tyle co się bałem ile bardziej uważałem by go nie uszkodzić. Z bliska to wygląda tak, że cała "konstrukcja" jest obok szklanego dachu i go nawet nie dotyka. Całkiem to fajnie przemyśleli.Z tą uszczelka nic się nie dzieje? Nie bałeś się o szklany dach?sorry za takie pytania, ale masz realne doświadczenie
Nie wiem, czemu się nie sprzedają. Podejrzewam, że to pewnie lęk przed nowością i ryzyko wycofania się firmy z naszego rynku. Wersja RWD z dużą baterią, którą też jeździłem mieści się w dotacji i wg mnie ciężko o coś lepszego w tej cenie. Tak jak pisałem wyciszenie, praca zawieszenia, czy jakość wnętrza jest na poziomie nieosiągalnym dla Tesli model Y. Podczas swojej jazdy testowej miałem zużycie 18 kWh/100 km co daje zasięg 520 km na pełnej baterii.Niby Inchcape dalej walczy, oferują leasing 103%, darmowe DC i w sumie to pewnie negocjacje ceny - nic się prawie nie sprzedało, na razie mają pełną porażkę
Masz urojenia. Weź leki. Nie jestem wielki, ani moi przodkowie nie byli wielcy, ale byli patriotami i walczyli z tymi co przyjechali oplam i mercedesami, bombardowali samolotami z silnikami bmw. To są fakty. Wolałbym gdyby Giga była w Polsce, ale trudno. Dlatego tak żal Izery. A co do tego kto i komu robi dobrze to pogadaj ze swoją ręką i nie zapomnij wziać leków.Hahaha Elon wcale nie ma Cię za frajera i małego człowieczka, wcale też nie wsparł AfD, która Cię kocha i myśli, jak Ci zrobić dobrze. No i fabrykę ulokował w Polsce, a nie w Niemczech, żeby wspierać Ciebie wielkiego potomka wielkich przodków, a nie tych, co Cię w Twoich mokrych snach mordowali 😂
Szkoda, że za obronę postawy patriotycznej w stylu zaproponowanym przed przedmówcę to ja dostaje ostrzeżenie. Jak bardzo straciliśmy ducha jedności wspólnej sprawy. 200 lat niewolnictwa zrobiło swoje. Dziękuję.Masz urojenia. Weź leki. Nie jestem wielki, ani moi przodkowie nie byli wielcy, ale byli patriotami i walczyli z tymi co przyjechali oplam i mercedesami, bombardowali samolotami z silnikami bmw. To są fakty. Wolałbym gdyby Giga była w Polsce, ale trudno. Dlatego tak żal Izery. A co do tego kto i komu robi dobrze to pogadaj ze swoją ręką i nie zapomnij wziać leków.
Czy znasz może definicję patriotyzmu? Podpowiem, że ona jest dalekooooo od tego, co starasz się promować.Szkoda, że za obronę postawy patriotycznej w stylu zaproponowanym przed przedmówcę to ja dostaje ostrzeżenie. Jak bardzo straciliśmy ducha jedności wspólnej sprawy. 200 lat niewolnictwa zrobiło swoje. Dziękuję.
Czytam Twojego posta i naprawdę nie wiem za co dostałeś te ostrzeżenie.Szkoda, że za obronę postawy patriotycznej w stylu zaproponowanym przed przedmówcę to ja dostaje ostrzeżenie. Jak bardzo straciliśmy ducha jedności wspólnej sprawy. 200 lat niewolnictwa zrobiło swoje. Dziękuję.