U nas w PL też
Zgłaszałeś to już formalnie w systemie?Byłem dzisiaj w salonie w Katowicach, jeden z handlowców mówił że można jeszcze się dogadać przy "szybkim zamówieniu" żeby dostać jakiś kolor/hak gratis jeżeli weźmiemy ze stocku.
ps. No i pojeździłem prawie 1.5h nowym Y(byłem w serwisie rano przed otwarciem i dali mi wcześniej testówkę).
W serwisie chciałem żeby sprawdzili mi czy czasem coś się nie dzieje ze zbieżnością + kalibracja serwisowa szyb. Przy okazji zapytałem ile kosztuje taka kompleksowa kontrola samochodu przed końcem gwarancji - miła Pani z serwisu (na prawdę bardzo miła i empatyczna) przekazał że 500PLN, Więc na pewno sobie sprawdzę na koniec mojej gwarancji.
Moja 3 właśnie od prawie 2 miesiecy jest na takim kompleksowym przeglądzie, walczą z trzeszczącą tylnia częścią samochodu + różne zauważone i nie tylko problemy. Stąd M3P w podpisie, jemu też przydał by się taki serwis, bo ma prawie wszystkie przypadłości co moja 3, tylko zawiecha jest miększa (!) więc trochę mniej trzeszczyByłem dzisiaj w salonie w Katowicach, jeden z handlowców mówił że można jeszcze się dogadać przy "szybkim zamówieniu" żeby dostać jakiś kolor/hak gratis jeżeli weźmiemy ze stocku.
ps. No i pojeździłem prawie 1.5h nowym Y(byłem w serwisie rano przed otwarciem i dali mi wcześniej testówkę).
W serwisie chciałem żeby sprawdzili mi czy czasem coś się nie dzieje ze zbieżnością + kalibracja serwisowa szyb. Przy okazji zapytałem ile kosztuje taka kompleksowa kontrola samochodu przed końcem gwarancji - miła Pani z serwisu (na prawdę bardzo miła i empatyczna) przekazał że 500PLN, Więc na pewno sobie sprawdzę na koniec mojej gwarancji.
Kola w tym perfie sa tez 18?Moja 3 właśnie od prawie 2 miesiecy jest na takim kompleksowym przeglądzie, walczą z trzeszczącą tylnia częścią samochodu + różne zauważone i nie tylko problemy. Stąd M3P w podpisie, jemu też przydał by się taki serwis, bo ma prawie wszystkie przypadłości co moja 3, tylko zawiecha jest miększa (!) więc trochę mniej trzeszczyGeneralnie dziwne auto, bo jest trochę szybsze niż moje (3.9s do 100km/h vs 4.4s) na zimówkach, ale prowadzi się dużo gorzej niż mój egzemplarz, choć bardziej komfortowo (a powinno być odwrotnie).
Rzeczywiście trafił mi się jakiś rodzynek...
Koła 20", więc tym bardziej zadziwia mnie niesamowity komfort jazdy w stosunku do mego LR na 18" oraz jak słabo i chybotliwie w związku z tym się zachowuje przy gwałtownych manewrach. Żeby nie było że już ma swoje lata: jeździłem tym samym modelem/egzemplarzem gdy jeszcze nie miał roku i byłem tak samo zdziwiony.Kola w tym perfie sa tez 18?
I dlaczego tylko 3,9 masz ? Perf ma 3,3…
Widzisz… opony robia duza roznice.Koła 20", więc tym bardziej zadziwia mnie niesamowity komfort jazdy w stosunku do mego LR na 18" oraz jak słabo i chybotliwie w związku z tym się zachowuje przy gwałtownych manewrach. Żeby nie było że już ma swoje lata: jeździłem tym samym modelem/egzemplarzem gdy jeszcze nie miał roku i byłem tak samo zdziwiony.
Co do przyspieszenia: może i ma 3.3 latem (i chyba to jest z tym 1-foot roll, więc realnie pewnie coś 3.6-3.7 z miejsca) na super przyczepnych PS4S, ale na zimówkach tylko tyle udało mi się wycisnąć - uwierz mi, próbowałemMoja LR 4.4s w każdych warunkach oprócz lodu i śniegu na każdych oponach.