CyanAppl16
Posiadacz elektryka
Tutaj ciekawy test zawieszenia, porownanie ze starym Y:
Jakoś nie widzę tego finansowania na stronię hyundaia, możesz podać więcej informacji?Osobiście postanowiłem zaczekać, rozpatruję jeszcze IONIQa 5 2025, czyli po FL, ale tam mi nie pasuje mały bagażnik. Ale za to finansowanie mają teraz super. Zobaczymy, może TMY wersja performance będzie takim złotym środkiem, czas pokaże.
W testach banana box Bjorna do ionica weszło więcej niż do Y bez rozkładania siedzeńrozpatruję jeszcze IONIQa 5 2025, czyli po FL, ale tam mi nie pasuje mały bagażnik.
tldr: trochę lepiej, ale podobnie. Za to znacznie ciszej pracuje.Tutaj ciekawy test zawieszenia, porownanie ze starym Y:
Czyli miękkie tuleje met-gumowe, stąd te poczucie pływania.tldr: trochę lepiej, ale podobnie. Za to znacznie ciszej pracuje.
Nie zgodzę się. 3 to nadal rodzinne auto, tyle że sedan. Twarde to może być w performance albo roadsterze - czyli samochodach z założenia bardziej "usportowionych". Zawieszenie w 3HL jest super. Fakt, że jak ktoś lubi zapier*, to chce mieć sztywniej, no ale wtedy powinien iść właśnie w performance. I tak, wiem, dla Ciebie HL performance też jest za miękkaGeneralnie w nie-Performance Y można by to wybaczyć, on ma być w założeniu wygodny i rodzinny, model 3 jednak powinien być twardszy, w HL zepsuli naprawdę fajne zawieszenie (choć fakt, nie wygodne).
Ja bym poczekał z ocenianiem jak auto przejedzie z 20-30tys km. Nawet nowa Dacia z salonu ma ciche i sprężyste zawieszenie.tldr: trochę lepiej, ale podobnie. Za to znacznie ciszej pracuje.
Jakoś nie widzę tego finansowania na stronię hyundaia, możesz podać więcej informacji?
Niestety nie miałem okazji sprawdzić 3HLP, żebyś nie zapeszył:I tak, wiem, dla Ciebie HL performance też jest za miękka![]()