Prima Aprilis?View attachment 26500
Przez kilka godzin były, jako dowód screen, może już zostały zarezerwowane?
Ewentualnie może to był błąd i Tesla je stamtąd wycofała?
No dobrze, dałem się nabraćView attachment 26500
Przez kilka godzin były, jako dowód screen, może już zostały zarezerwowane?
Ewentualnie może to był błąd i Tesla je stamtąd wycofała?
Ja w TM3 nigdy nie miałem problemu z ciepłem od dachu podczas upałów /w przeciwieństwie do braku wentylowanych foteliPierwsze testy nowej powłoki na szybie dachowej napawają optymizmem. Na prawdę nie czuć ciepła! Co prawda latem, gdy na zewnątrz będzie 35 stopni to nie uniknie się ciepła, ale na dzień dzisiejszy przy pełnym nasłonecznieniu, mając czarną czapkę na głowie nie była ona ani trochę ciepła.
W porównaniu do szyb bocznych, gdzie już na gołej skórze czułem mocne ciepło to powłoka robi robotę.
Nie mam porównania do poprzednich wersji dachu, ale w tym przypadku jestem na chwile obecną zadowolony.
Jutro cały dzień w trasie (Poznań -> Dortmund), w piątek do Antwerpii, a niedziela / poniedziałek powrót z Brukseli do Poznania. Pierwsza poważniejsza trasa przed nami! 🤓
View attachment 26532
Tak się dzieje jak masz wyłączone chłodzenia auta powyżej 40C. Pianki foteli się nagrzewają do 60C, później wychładzasz wnętrze do 19C ale pianki nadal trzymają ciepło.Ja w TM3 nigdy nie miałem problemu z ciepłem od dachu podczas upałów /w przeciwieństwie do braku wentylowanych foteli/. Klima chodzi i tego nie czuć, chyba że bym głową dotykał dachu..