umcus
Pionier e-mobilności
Jezu, jakie brzydkieA no to można kupić poza Teslą, nawet na Ali. Co z resztą polecam.. Dokupowałem jakiś czas temu jeden kołpak bo zgubiłem tutaj: Link
Jezu, jakie brzydkieA no to można kupić poza Teslą, nawet na Ali. Co z resztą polecam.. Dokupowałem jakiś czas temu jeden kołpak bo zgubiłem tutaj: Link
Faktycznie nie są jakieś super-ładne ;-) No ale to są takie, które były na aucie. Nie na tyle brzydkie by je wymieniać.. Myślę, że niebawem pojawią się w takich sklepach również te nowe - trzeba chwilę poczekać. Póki co nie zanosi się, żeby w marcu był mróz, wręcz przeciwnie. Zatem ja bym też tak zrobił (czyli zostawił na letnich).Chyba, że gdzieś na narty od razu śmigasz.Jezu, jakie brzydkieA tak poważnie, nowy wzór mi się bardziej podoba. Ale i tak najpierw wolałbym znaleźć coś, co przykryje tylko otwór centralny. Chociaż jak w marcu odbiory, to może już zostawić na letnich i do następnej zimy coś się znajdzie...
No tak, pierwszy raz zawsze kombinujesz. Podejrzewam, że kwesti używania, po tygodniu będzie pamięć mięśniowa. Są dwie metody, które działają na tę poprawioną półkę i się składa bez problemu.Półka to wciaz problematyczny klocek. Gosciu musiał pomóc Jayowi ją złozyc. Ok to pierwszy raz ale z filmu wynika ze trzeba sie nauczyc go obsługiwać.
Mówisz o przednich? Tam jest soczewka, nie wiem czy cokolwiek widać. Wyjdzie w praniu, na jazdach.Mam wrażenie że w tych nowych światłach zmniejszyli liczbę sekcji. Czy dobrze widziałem ze jest ich 4 lub 6? Same światło jest malutkie wiec soczewka musi robic robotę. I jak napisali nie ma jeszcze adaptacji.
Raczej nie. Np. do kamery musiałbyś dorobić wiązkę i dopływ płynu.Pytanie też ile z tych nowości - w miarę upływu czasu - będzie można (oficjalnie) zamontować w wersji starszej za dopłatą. I czy cokolwiek![]()
Bardziej chodzi o to że biedroidy skąpią na UWB...Właśnie mam zmieniać telefon. Widzę że, tesla bardziej się integruje z Iphonem.