Tidal w tesli

refi1234

Posiadacz elektryka
Witam,
uzywam Tidal w Tesli z racji jakosci dzwieku i nie moge znalezc pewnego rozwiazania. Moze ktos ma patent na ten problem.

Nie moge nigdzie znalezc mozliwosci ukladania list w kolejnosci od najnowszych do najstarszych dodanych.
Wkurza mnie to, lista ma kilkaset pozycji i zawsze gdy chce posluchac ostatnio dodanych musze ja bez konca przewijac.
Na Spotify nie ma z tym problemu a w Tidalu probowalem juz wszystkiego bez skutku (ustawiania na playerze www online, w apce, szukalem opcji w Tesli).

Ma ktos na to jakis patent. To na tyle uciazliwe ze bede rezygnowal z abo Tidala jak nie znajde patentu.

inter

Pionier e-mobilności
Czy faktycznie słychać różnicę w jakości podczas jazdy ?
W trasie nie bardzo, szczególnie jak się jedzie 140 km/h, ale po mieście tak.

Ratt

Posiadacz elektryka
Tak słychać. Ograniczenia jakości transmisji audio wynikające z bluetooth.
To zależy troche od telefonu. Moim zdaniem format aptX HD daje radę. Możesz jeszcze spróbować Tidal Web Player przez Teslową przeglądarkę.

Last edited:
Witam,
uzywam Tidal w Tesli z racji jakosci dzwieku i nie moge znalezc pewnego rozwiazania. Moze ktos ma patent na ten problem.

Nie moge nigdzie znalezc mozliwosci ukladania list w kolejnosci od najnowszych do najstarszych dodanych.
Wkurza mnie to, lista ma kilkaset pozycji i zawsze gdy chce posluchac ostatnio dodanych musze ja bez konca przewijac.
Na Spotify nie ma z tym problemu a w Tidalu probowalem juz wszystkiego bez skutku (ustawiania na playerze www online, w apce, szukalem opcji w Tesli).

Ma ktos na to jakis patent. To na tyle uciazliwe ze bede rezygnowal z abo Tidala jak nie znajde patentu.
powiem szczerze używam tidala od lat i u mnie normalnie zapisuje w kolejności dodania ale to na telefonie a u ciebie jak to wygląda na swoim telefonie?